Partyflock
 
­ Nederland

Tropicalia

gepubliceerd door , op
Zaterdag 11 november kunnen alle Latin liefhebbers losgaan tijdens de vijfde editie van Tropicalia! Dit jongste familielid van Salsa Breeze neemt je mee naar een tropische Latin-Caribbean party. De vijfde editie van Tropicalia zal plaatsvinden op zaterdag 11 november van 21:30 tot 03:00 uur in Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg.

Tropicalia sleept je mee dankzij haar tropische vibes. De bladeren, bloemen en kleuren geven je het ultieme tropical laid-back gevoel . Ook de beste selectie van DJ's en artiesten zorgt ervoor dat je dit geweldige Latin feest niet wilt missen. Naast de beste combinatie van salsa, bachata, kizomba en Latin muziek zijn er ook dansworkshop, dansshows, latin food en tropische cocktails.

Tropicalia, feel the tropical vibes and the Latin in you!

4 Latin area's
Tropicalia biedt 4 areas met verschillende Latin muziekstijlen; Zo kun je in de Bachata Area dansen op de heetste bachata en merengue met een vleugje Salsa Romantica, en genieten van de live muziek van de band Nali Bachata Sound. In de Kizomba Area vliegen de zwoelste kizomba, tarranxinha, semba, urban kizz en afro house beats je om de oren. De Salsa Area laat je de hele avond swingen op een mix van pittige salsa, salsa romantica, mambo en chacha. Onze Caribbean Area staat garant voor de lekkerste urban, latin house, afro house en reggaeton.

Line-up
Bachata Area
Dj Herb, Dj Bripa, Dj Didier, Richendel & Gabriela (workshop)

Kizomba Area
Dj Dos Anjos, Dj No Limits, Dj Walter correia

Salsa Area
Dj Latin Sense en Dj Geraldo

Urban Area
Guillermo, danamite

Dansworkshops
Iedere Tropicalia editie kun je aan het begin van de avond deelnemen aan een workshop die door zowel nationale als internationale docenten gegeven zal worden. Geef jouw salsa, bachata en kizomba skills een boost en dans de hele avond door! Deze editie zal een Bachata workshop worden verzorgd door Richendel & Gabriela. De duur van de workshop is 60 minuten. Sleep je danspartner maar mee en kom op tijd voor een hete en gepassioneerde workshop!

Tickets en info
Voor de vroege vogels onder ons zijn er Early Birds te bemachtigen voor €10,00. Natuurlijk zijn er ook regular tickets te koop voor maar liefst €12,50 (ex. fee). Daarnaast zullen er ook deurtickets beschikbaar zijn voor €15,00.

  • Early Bird Tickets: Euro 10,00
  • Regular Tickets: Euro 12,50
  • Door Sale: Euro 15,00


Tickets zijn verkrijgbaar via: tropicaliaevents.nl.