Partyflock

Jägermeister lanceert limited edition fles als tribute aan muziek en vinyl

Jägermeister lanceert limited edition fles als tribute aan muziek en vinyl

gepubliceerd door , op
Jägermeister lanceert limited edition fles als tribute aan muziek en vinyl (afbeelding)
Om de passie voor muziek te vieren, presenteert Jägermeister de limited edition Vinyl56 fles. Het etiket van de fles is een ode aan muziek en vinyl, en is ontworpen door de Amsterdamse illustrator Stefan Glerum, die met deze illustratie de jacht op die ene bijzondere plaat weergeeft. Onder de limited edition flessen zijn 56 flessen verstopt die recht geven op een toffe prijs. Veranderen de platenspelers op het etiket duidelijk van kleur in de vriezer, dan wint de eigenaar van de fles een heuse Jägermeister x Pioneer PLX-500 draaitafel!

Al jaren is Jägermeister een household name in de creatieve scene. Zo bracht het merk in 2015 met groot succes een eerste Nederlandse limited edition fles uit in samenwerking met de jongens van Yellow Claw. Vorig jaar was het de beurt aan designer Zender, die met zijn ontwerp de Yellow Claw bottle opvolgde met een lofzang op de wereldwijde hoofdstad van elektronische muziek: Berlijn.

Daarnaast support Jägermeister met het Jäger Music programma al meer dan zes jaar de Nederlandse nacht. Dat doet het merk onder anderen door artiesten en organisaties de kans te geven om hun smaak te presenteren op het gebied van muzikale en visuele programmering.

De ontwerper
Het etiket van de fles is ontworpen door de Amsterdamse illustrator Stefan Glerum, die de essentie van de jacht naar die ene plaat symboliseert in één beeld. De talentvolle designer is opgeleid door de legendarische striptekenaar Joost Swarte, en werkte eerder samen met Jäger Music aan een videoclip van dj en producer RipTide en een poster voor Jägermeister's concept 'The Taste Of'. Stefan is als illustrator al een lange tijd verbonden met de muziekwereld. Zijn ontwerpen prijken onder andere op de albumhoezen van platenlabel en festivalorganisator Dekmantel. Tevens ontwierp Stefan de huisstijl voor festival Lente Kabinet, maakte hij covers voor dancemagazine DJBroadcast en posters voor verschillende feesten.

Win een Jägermeister x Pioneer draaitafel
Onder de gelimiteerde Vinyl56 oplage bevinden zich 56 flessen met een temperatuurgevoelig etiket dat van kleur verandert in de vriezer. Worden de platenspelers op je etiket blauw? Dan staat er binnen no time een limited edition Jägermeister x Pioneer-turntable in huis! Waarom 56? Het aantal flessen dat verkleurt is een verwijzing naar de 56 verschillende ingrediënten waaruit het Jägermeister-recept bestaat. De 56 flessen veranderen van kleur als de fles tot -18°C wordt gekoeld in de vriezer. De nieuwe limited edition Jägermeister Vinyl56 fles is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij Gall & Gall, zowel online als in alle winkels.

1 opmerking

Partij inslaan die handel dan :D