Partyflock

Bax Music organiseert muzikanten-wedstrijd We support your stage

Bax Music organiseert muzikanten-wedstrijd We support your stage

gepubliceerd door , op
Online muziekwinkel Bax Music is op zoek naar bands, singer-songwriters, producers en DJ's die zich verder willen ontwikkelen. Door een video van een performance in te sturen, maken ze kans op een goed gevuld prijzenpakket, waaronder opnametijd in een professionele studio en 3000 euro shoptegoed.

Studiotijd en shoptegoed
De winnaar van Bax Music 'We support your stage' krijgt 3000 euro vrij te besteden Bax Music shoptegoed. Daarnaast mag de opnamestudio van Gebouw-T in Bergen op Zoom twaalf uur lang gratis worden gebruikt, ondersteund door een sound engineer. Gaat het om een winnende DJ of producer, dan wordt er uitgeweken naar de BamBam Studio in Eindhoven, met acht uur studiotijd.

Professionele ondersteuning
Andere onderdelen van het prijzenpakket zijn een photoshoot, een professioneel ontworpen achtergronddoek voor optredens, en social media-advies, inclusief 100 euro advertentietegoed. Ook krijgt de winnaar professioneel mix-advies voor live-optredens. Dit alles wordt gedragen door de Bax Music Squad: een team van professionals, waaronder een event manager, designer, fotograaf en diverse muzikanten.

Inschrijven
Bands, DJ's, producers en singer-songwriters kunnen deelnemen door uiterlijk 5 november het inschrijfformulier in te vullen op bax-shop.nl/we-support-your-stage. Hierbij moeten ze een muziekvideo of een video-opname van een optreden delen. Bax Music kiest de vijf beste inzendingen. Met een stemming op Facebook wordt uiteindelijk de winnaar gekozen.