Partyflock

Geliefd festival Into the Woods voor het eerst in Amsterdam tijdens ADE

Geliefd festival Into the Woods voor het eerst in Amsterdam tijdens ADE

gepubliceerd door , op
Into the Woods (flyer)
FeestInto the Woods · ADE Weekender Site
OrganisatieInto the Woods Site
LocatieNDSM-Werf Site
Datumvrijdag 20 oktober 2017
StadAmsterdam
FeestInto the Woods · ADE Weekender Site
OrganisatieInto the Woods Site
Datumzaterdag 21 oktober 2017
Into the Woods, tevens de organisatie van het razendpopulaire festival Wildeburg, strijkt voor het eerst neer in Amsterdam tijdens het Amsterdam Dance Event. Het van origine Amersfoortse festival wat al jaren binnen vijf minuten strak uitverkoopt pakt het meteen groots aan met maarliefst drie verschillende ADE programmaonderdelen. Twee dagen lang kunnen muziekliefhebbers los gaan tijdens de 'Into the Woods ADE Weekender'. Wie er 's nachts nog geen genoeg van heeft kan doorgaan in de ITW Loods tijdens 'Into the Woods Night Shifts'. Uitbrakken doen we dit jaar allemaal tijdens het gratis uit-brak-festival ADE Hangover, een samenwerking tussen Into the Woods, ADE, Stichting NDSM-werf en het Noorderlicht.

"We zijn blij om de organisatie van Into the Woods te mogen verwelkomen op de NDSM-werf. Into the Woods staat bekend om zijn betoverende stages, verrassende programmering en relaxte vibe. Het creatieve karakter is een bijzondere toevoeging aan ADE, wat ongetwijfeld veel indruk gaat maken." - Demian de Rooij - directeur Stichting NDSM-werf

ADE Hangover
Gratis toegankelijk festival op de zondag met live- en elektronische optredens, vintage, anti-kater eten & drinken Met een druk weekend vol met feesten in donkere clubs is ADE Hangover de perfecte afsluiter van het Amsterdam Dance Event. De initiatiefnemers ADE, ITW, Stichting NDSM-werf en Noorderlicht geven met dit gratis toegankelijke festival op de NDSM-werf iets terug aan de stad. DJ's die eerder de clubs platspeelden, draaien op de ADE Hangover juist fijne keukentafel-sessies. Live-bands maken een groot deel uit van programmering; één van de drie overdekte podia staat volledig in het teken van live muziek. Lokale mobiele keukens schotelen de beste anti-katerrecepten voor en er worden smaakvolle bieren en wijnen geschonken. Op de markt staan jonge lokale ondernemers die producten aanbieden op het gebied van muziek, (vintage) mode, bijzondere kunst en ambachtelijke streekproducten.