Partyflock

Kerstbal Festival keert terug naar het Berlijnplein · Foute kersttrui aan en gaan

Kerstbal Festival keert terug naar het Berlijnplein · Foute kersttrui aan en gaan

gepubliceerd door , op
Kerstbal Festival (flyer)
May your sweaters be ugly & bright: Geen stijve overhemden, geen strakke jurkjes die niet op hun plek blijven zitten en al zeker geen hakken. Na een succesvolle eerste editie keert Kerstbal Festival op 22 december terug naar het Berlijnplein in Utrecht. Trek die foute kersttrui maar alvast uit de kast, want het festival zal dit jaar nog meer in het teken staan van over the top aankleding en decoratie.

De cadeaus zijn ingepakt, de bomen versierd en de glühwein staat warm voor een avond vol ieders favoriete 90's & 00's hits. Maar ook de bezoekers zelf kunnen een memorabel momentje pakken op het podium. Bij de Crazy Christmas Karaoke komen de meest foute kerst hits voorbij gezongen door de festivalgangers zelf. Hier dagen ze hun vrienden, familie of collega's uit het podium op te betreden en elkaar een kerst te bezorgen om nooit te vergeten.

Het festivalterrein
In de grote verwarmde 90's & 00's tent is stilstaan geen optie, maar ook buiten op het terrein is veel gekkigheid te vinden. Uitbundige en kleurrijke kerstversiering sieren de knusse plekjes waar grote kampvuren knisperen. Met een flinke knipoog vieren we de start van de feestdagen in foute kersttrui op hét winterfestival van december.

De kaartverkoop start vrijdag 6 oktober om 12:00. De eerste 500 tickets zijn maar €15,-.