Partyflock
 
­ Nederland

Masters at work presents Kenlou
ADE special

gepubliceerd door , op
Het enige officiële Masters At Work (MAW) optreden tijdens ADE 2017!

En als dat al niet speciaal genoeg is, presenteert MAW: KENLOU, met een speciale 4 uurs set. KENLOU is een van hun aliassen, gebruikt in de jaren 90 met een ietwat gestripte, rauwe en beat-georiënteerde New York stijl house sound. Dit pseudoniem heeft garant gestaan voor een paar van de meest iconische tracks binnen house ooit uitgebracht, zoals The Bounce" en "What A Sensation/Sensational Beats". Deze hits zijn tijdloos gebleken alsof ze gisteren zijn gemaakt en bewegen menigeen nog steeds op vele dansvloeren wereldwijd.

Vraag elke willekeurige DJ naar hun mening over deze tracks en het antwoord is altijd bijzonder. Radio Slave bijvoorbeeld: KENLOU's The Bounce: Super good stripped back house music, and this 12" has never left my record box for last 24 years—I love it."

Zaterdag 21 oktober tijdens ADE is de langverwachte première van nieuwe KENLOU tracks. Dit is de kans om het als eerste te ervaren. Bijna 20 jaar na de laatste KENLOU-release zijn er een heleboel nieuwe knallers van tracks klaar om de wereld in te worden gebombardeerd. Kleine waarschuwing… ze kennen geen genade.

Ze veroverden de 90's en nu zijn de koninklijken van house terug met meer. De afgelopen jaren, na jarenlange solo-projecten, zijn ze samen de studio weer ingedoken. De onvoorstelbare lijst van meer dan 1500 releases, remixen en edits samen, groeit nog verder. Niemand minder dan Michael Jackson, Madonna en nog veel meer staan in de lijst van remixen die ze hebben gedaan. Zowel als innovators als pioniers hebben ze de wereld van house gevormd zoals niemand anders. Naast hun studio dominantie zijn hun DJ-kwaliteiten ook nog eens fabelachtig. MAW live sets zijn altijd Kenny en Louie gelijktijdig en geïmproviseerd met behulp van 8 CDJ's, een isolator en 2 mixers. Deze mannen zijn de enigen die de naam Masters at Work waard zijn. Punt.

De laatste keer dat MAW bij ADE was, was 2 jaar geleden bij Red Bull Playrooms ADE en een magisch en gedenkwaardig OWAP in een uitverkochte loods met bijna 3.000 mensen. Dit jaar doen de onbetwiste maestro's een speciale 4-uurs KENLOU-set in een intieme setting in een van de nieuwste hotspots van Amsterdam: The Butcher Social Club. De opwarmset wordt geserveerd door Amsterdam's finest Mike Risk, voordat KENLOU het podium eigenen.

Tickets zijn nu te koop! Zeer beperkt.

Don't miss the magic!