Partyflock

Systeem' - Puinhoop Kollektiv, Taylor Walcott

Systeem' - Puinhoop Kollektiv, Taylor Walcott

gepubliceerd door , op
Vandaag gaat de track 'Systeem' van Puinhoop Kollektiv en Taylor Walcott in release.

Puinhoop Kollektiv: "We wilden graag met Taylor samenwerken door zijn unieke stemgeluid en zijn combinatie van zang en rap. Zowel Taylor als wij gaan met 'Systeem' buiten ons normale vaarwater, dat maakt de track zo interessant. De productie past perfect bij de sound van Taylor en toch hebben we nog altijd de energie te pakken die we graag in onze muziek verwerken!"

Klik op onderstaande afbeelding om de videoclip van 'Systeem' te bekijken
image


Puinhoop Kollektiv
Sinds 2013 vormt Puinhoop Kollektiv het nieuwe energieke en interactieve trio in de Nederlandse eclectische dj-scene. In 2015 deden de mannen in samenwerking met Jägermeister 175 shows in binnen- en buiteland als de 'Jäger Artist Kids'. In 2016 deden ze 200 shows waaronder een Totally Summer Tour door Europa. Met hun unieke party-act bewijzen de heren keer op keer mainstage waardig te zijn, zo sloopten ze festivals als Solar Weekend, Mysteryland, Sunset Festival, Bungalup en Wish-Outdoor. Naast Nederlandse clubs en festivals was Puinhoop Kollektiv onderdeel van de HUSK diepvriestour. Komende tijd ligt er nieuwe muziek op de loer!

Taylor Walcott
Taylor Percell Walcott (26) is een Nederlandse zanger, rapper en tekstschrijver uit Leiden. Op zijn dertiende kwam hij middels een vriend die produceerde in aanraking met het maken van muziek. Een aantal jaar later leerde Taylor de artiest Keizer kennen en maakten ze samen tracks, waarvan enkele in eigen beheer zijn uitgebracht. Vaste producer hierbij was en is nog steeds Ralph Bommel. Taylor Walcott vertelt in zijn tracks over het 'ROQ 'N Roll' leven inclusief drank, drugs en vrouwen. De rapper bracht begin dit jaar 'Taylor Mondays' uit en eerder de track 'Komen en Gaan' met Mr. Wonder en de Totally Summer Anthem 'ROQ N ROLLA' met Jebroer en DJ Punish. Zijn meest recente tracks zijn 'Zadel' en 'Whinen'