Partyflock

Trance Academy

Trance Academy

gepubliceerd door , op
Vrijdag 29 september vindt een nieuwe editie van Trance Academy plaats in cultuurpodium Capsloc in Capelle a/d IJssel. Tijdens deze showcase kun je kennis maken met aanstormend talent in de Nederlandse Trance scene.

Trance Academy biedt een podium aan opkomende DJ talenten die toe zijn aan een volgende stap. Dat het met de producties van deze talenten goed zit bewijst de support van o.a. Armin van Buuren en Ferry Corsten die hun platen draaien. Initiatiefnemer Matthijs Duijm over Trance Academy: "Na eerdere succesvolle edities tijdens het Amsterdam Dance Event en in Praag is met Capsloc een partner gevonden waarin we deze vernieuwde opzet konden uitrollen. Het feit dat deze jongens platen hebben uitgebracht die door grote DJ's gedraaid worden is een goed begin en hier willen we hen een kans geven zicht te ontwikkelen en aan het publiek te presenteren. Tegelijkertijd hopen we dat ook de Trance fans hun weg naar Capsloc weten te vinden en zich willen laten verrassen door het talent wat er in Nederland is."

Dat de DJ's die op deze eerste avond zullen draaien op de juiste weg zijn bewijst hun snel groeiende CV Tim Verkruissen is een van de snelst groeiende namen binnen de Nederlandse Trance scene met releases op o.a. Ferry Corsten's Flashover Recodings en de uit Vlaardingen afkomstige Swen van der Endt kan met zijn energieke sound op de support rekenen van Paul Oakenfold,Johan Gielen en Markus Schulz. Het duo Spark & Shade draait stevige beats, afgewisseld met melodieuze breaks wat ze een plaatsje heeft opgeleverd op Armin van Buuren's A State of Trance Yearmix. Mark van Rijswijk zal met zijn creatieve en wat diepere Progressive geluid een goede opening van de avond verzorgen.

1 opmerking

Mooi initiatief (y)