Partyflock

Rotterdams NRC organiseert 3-daags festival 'De Wereld van NRC

Rotterdams NRC organiseert 3-daags festival 'De Wereld van NRC

gepubliceerd door , op
Nieuw Rotterdams Café organiseert op 8, 9 en 10 september een 3-daags festival ter ere van de Rotterdam Uitdagen en is een knipoog naar het geliefde Wereld van de Witte de With. Omdat dit populaire festival dit jaar geen doorgang mag vinden van de gemeente, besloot NRC een kleinschaliger indoor-event te organiseren dat met een net zo variërend muziekprogramma het grote aantal bezoekers iets soortgelijks geeft om naar uit te kijken. Zo zorgt internationaal bekende DJ Benny Rodrigues er op vrijdagavond voor dat het weekend goed ingeluid wordt. Eigenaar Herman Hell: "We gaan er met diverse optredens en activiteiten voor zorgen dat het net zo feestelijk en gezellig wordt!

Het programma
Bezoekers van dit spectaculaire festival kunnen rekenen op een uitgebreide en swingende line-up. Op vrijdag 8 september worden tafels en stoelen aan de kant geschoven en staat niemand minder dan Benny Rodrigues in de DJ-booth. De internationaal geliefde DJ speelt regelmatig sets in grote clubs van Ibiza en Antwerpen en zal op de vrijdagavond menig Rotterdammer laten dansen. Verdeeld over de avonden zullen ook Jill Kleinjan, André Dadi vs Ronny Hammond, Thiago Mereilles and Friends en Enrico hun skills laten horen.

Restaurant, cocktailbar en club
Gelegen in het culturele hart van de Maasstad biedt het Nieuw Rotterdams Café alle ingrediënten voor een complete avond uit. Het voormalige kantoor van de redactie van het dagblad NRC is opgedeeld in verschillende hoekjes, dit maakt het pand perfect geschikt voor een intiem etentje maar ook voor een gezellige borrel aan één van de drie barren in het Grand Café. In de kelder bevindt zich NEXT. De ruimte leent zich perfect voor bedrijfsborrels vanwege de eigen cocktailbar. NEXT biedt in het weekend een heerlijke dansvloer voor het dansen tot in de late uurtjes. Rotterdamse DJ's zorgen voor de betere beats en het cocktailteam bereidt de hotste drankjes. NRC prijkte onlangs op de lijst van de Nederlandse Café top honderd "Horeca in optima forma" aldus Misset, het vakblad voor ondernemers en managers in de horeca.