Partyflock
 
­

Broederliefde sluit zomerseizoen af bij bloomingdale grand closing

gepubliceerd door , op
Bloomingdale pakt dit jaar wel extra groots uit voor de allerlaatste zondag van het zomerseizoen. De Grand Closing staat bij menig bezoeker als vaste prik in de agenda om nog 1 keer alles uit de kast te halen en de mooie zomerherinneringen te koesteren. En dit jaar is dat geen uitzondering. In tegendeel; op zondag 24 september pakt Beachclub Bloomingdale zo gigantisch uit dat je de laatste seizoensknaller van het jaar niet wilt missen.

Zondag 24 september is namelijk de enige keer in 2017 dat je Broederliefde live op het strand kan aanschouwen. Een uniek live optreden van de immens populaire groep die de charts domineren met hun hits. Overal waar ze verschijnen zingt het publiek alle hits mee en weten ze overal te rocken met hun show. Tel daar de heerlijke setting van het strand en ondergaande zon bij op en je weet dat je het seizoen waardig afsluit.

En dat is niet alles! Naast Broederliefde staat er een hele line up met de
populairste urban DJ's van dit moment klaar om jouw avond compleet te maken:

Line up
Broederliefde (LIVE)
Freddy Moreira
BIGGI Elton Jonathan
Johnny 500
Sam Blans
Simon Kidzoo
Luca Like
Lakeem & Danny Dubb
So Yang
Wessel S
Patrick Salmon
Daniël Argoud
De Zoon Van Ruud

Tickets
De early bird en round 1 tickets zijn al uitverkocht. Vanaf nu zijn alleen de
laatste round 2 tickets beschikbaar. Dit is de laatste ronde tickets voor €20,- (ex fee) voordat de voorverkoop compleet sold out is. Wil jij bij deze unieke laatste editie op het strand zijn? Haal dan je ticket via Tibbaa.­com.

1 opmerking

wow its very cool,but there is more information about this issue? I would be interested to study it in its entirety