Partyflock
 
­

Dansen op de vroege avond slaat aan in Utrecht

gepubliceerd door , op
Na het succes van de eerste editie keert De Microclub op
vrijdag 8 september terug in BASIS. Vanaf 20.00 wordt er begonnen met dansen op de tunes van Will Oirson en SHMLSS.

De Microclub is opgericht om twintigers en dertigers een plek te bieden waar in het weekend al op tijd gedanst kan worden. Oprichter Melvin Bruhn legt uit waar het idee vandaan komt: 'Ik kwam steeds vaker in de situatie waarbij ik met vrienden op vrijdagavond na een etentje door de stad liep en we elkaar aankeken met een blik van 'wat nu'? In Utrecht kan je rond 20.00 prima ergens gaan eten, de kroeg in duiken of naar een concert / film gaan, maar dansen zit er niet in. Dan is het toch wachten tot middernacht of later. Zeker eind twintigers en dertigers hebben vaak geen zin meer om tot zo laat te wachten. Toen besefte ik me hoe geweldig het zou zijn als er een dansavond is die vroeg begint en een beetje bijtijds eindigt, zodat je ook nog wat aan de rest van je weekend hebt'.

'BASIS programmeerde al fantastische artiesten, maar altijd in de nacht. Door deze samenwerking is er ook voor de bovenstaande doelgroep een plek om op de beste elektronische muziek het weekend in te dansen. De eerste editie van De Microclub en de vele positieve reacties hebben ons laten zien dat er genoeg animo is voor het concept. We zijn ontzettend gemotiveerd om er op 8 september weer een mooi (vroeg) feest van te maken'.

Tickets (voorverkoop):
  • €8,- (earlybird)
  • €10,- (regular)

excl. servicekosten

Iedereen met een ticket voor De Microclub moet voor 22.00 binnen zijn bij BASIS. Om de vroege dansers te belonen krijgen de eerste vijftig mensen die binnen zijn een speciaal drankje van het huis. Wat het wordt blijft nog even een verrassing.

Line-up:

1 opmerking

Van 20 tot 01, ik kan dit echt waarderen. Die klets van pas na middernacht op stap gaan en niet voor 7u thuis komen slaat nergens op (y)