Partyflock

The Qontinent - Decade of Dedication · Praktische Info

The Qontinent - Decade of Dedication · Praktische Info

gepubliceerd door , op
The Qontinent (flyer)
FeestThe Qontinent · Decade of Dedication
OrganisatieThe Qontinent Site
 ⊂ ( Bass Events Site & Q-dance Site )
LocatiePuyenbroeck Site
Datumvrijdag 11 augustus 2017
StadWachtebeke
FeestThe Qontinent · Decade of Dedication
OrganisatieThe Qontinent Site
 ⊂ ( Bass Events Site & Q-dance Site )
Datumzaterdag 12 augustus 2017
FeestThe Qontinent · Decade of Dedication
OrganisatieThe Qontinent Site
 ⊂ ( Bass Events Site & Q-dance Site )
Datumzondag 13 augustus 2017
Over een paar dagen is het dan ein-de-lijk zover. Komend weekend wordt ťťn van de mooiste festivallocaties in BelgiŽ omgetoverd tot een heus ravers paradise voor de 10 jarige jubileumeditie van The Qontinent: Decade of Dedication!

[dump width=600 id=11464]

The Qontinent vindt plaats in Puyenbroeck, Wachtebeke en ligt op steenworp afstand van Gent in het midden van de natuur, omringd door water. Nog nooit eerder op The Qontinent geweest? Zet je schrap, ga er maar goed voor zitten en kom alvast in de Belgische sfeer; daar gaan we!Meer dan 180 knallers van artiesten met alleen de hardste kicks verdeeld over 6 dikke stages staan garant voor 3 dagen maximaal los gaan. Hoe laat draait jouw favoriete artiest en waar? Bekijk hier de timetable!

[dump width=600 id=11465]

Check: jij bent echt een die hard, dedicated feestbeest en wilt The Qontinent voor de volle 110% beleven. Verzamel dan als de brandweer je kampeerspullen (of boek een Festipi, FestiTent of een B-and-Bee) en kom logeren op de meest gezellige campsite van BelgiŽ. Let op: de Combi + Camping tickets gaan als een trein en zijn bijna uitverkocht dus scoor hier snel ťťn van de allerlaatste plekjes.

Van harte welkom op campsite The Qontinent: raven is leven dus laat het weekend maar beginnen!

[dump width=600 id=11466]

Ben jij erbij tijdens 10 jaar The Qontinent en kom je vlammen? Rave jezelf dan alvast een ideale route over het meest geweldige continent op aarde, check hier de plattegrond van het festivalterrein en bestel jouw tickets online of koop ze aan de deur, mits het natuurlijk niet is uitverkocht.

[dump width=600 id=11467]

Last but not least lees je hieronder puntsgewijs echt ALLES wat je moet weten over BelgiŽs grootste festival in de hardere stijlen. Heb je nog vragen? Check theqontinent.≠be of stuur een mailtje naar info@theqontinent.be. Knal de sterren uit de hemel tijdens 10 jaar The Qontinent!

[dump width=600 id=11468]

Openingstijden festival
  • Vrijdag 11 augustus 2017 - 17:00u tot 01:00u - Camping Pre-party
  • Zaterdag 12 augustus 2017 - 12:00u tot 01:00u - Full Festival
    Tot 22:00u kan jij jouw ticket inwisselen voor een toegangsbandje.
  • Zondag 13 augustus 2017 - 12:00u tot 23:00u - Full Festival Tot 20:00u kan jij jouw ticket inwisselen voor een toegangsbandje.

Openingstijden camping
Campsite The Qontinent" opent op vrijdag 11 augustus om 13:00u en sluit op maandag 14 augustus om 12:00u.

Adres
The Qontinent vindt plaats op het recreatiedomein Puyenbroeck, Wachtebeke (BE). Het GPS adres is: Craenendam 1, 9185 Wachtebeke. Schakel vanaf hier de GPS uit en volg de bordenFestival Puyenbroeck".

[dump width=600 id=11469]

Minimum leeftijd
De minimumleeftijd voor The Qontinent is 16 jaar, maar ook als je 16 jaar wordt in 2017 wordt je toegelaten. ID is verplicht en de controle hierop is zeer streng. Regel: als je geboren bent in 2001 of eerder dan mag je naar binnen, dus ook als je nog 16 moet worden na The Qontinent in 2017. Iedereen geboren in 2002 of later wordt de toegang tot het festival geweigerd, zelfs bij begeleiding van een volwassene.

How to get there
Openbaar vervoer
Kom je met de trein?Blijf je het gehele weekend bij The Qontinent? Reis naar het station van Gent-Sint Pieters, het centraal station van Gent, en maak gebruik van de pendeldienst (retour transfer) naar The Qontinent in Wachtebeke. Ontdek de snelste manier om te reizen naar het station van Gent-Sint Pieters vanaf jouw locatie op nmbs.≠be, belgianrail.≠be of delijn.≠be.

  • Een retourtje kan je hier voor maar 10 EUR aanschaffen of koop je bij een steward van The Qontinentvoor het instappen.
  • De pendelbussen vertrekken vanaf platform 14 (Gent-Sint-Pieters) en Parking 1 (Puyenbroeck, Wachtebeke).
  • Deze tickets zijn uitsluitend te gebruiken voor de pendeldienst van The Qontinent.

Check hier alle vertrek- en aankomsttijden van de shuttles op vrijdag en maandag.

Kom je met de auto?GPS: Craenendam 1, 9185 Wachtebeke.

Parkeren
Volg de borden 'recreatiedomein Puyenbroeck' vanaf de snelweg. Bij Puyenbroeck volg je de borden 'Parkeren Festival'. Parkeren kost 10 EUR voor 1 dag en 15 EUR voor 2-3 dagen. Wanneer je het parkeerterrein verlaat zul je opnieuw een parkeerticket moeten kopen als je nogmaals wilt parkeren; in = in en uit = uit. De parkeerterreinen zijn op loopafstand van The Qontinent.

Via de E17 (vanuit Brussel, Kortrijk, Frankrijk, ...)
Neem afslag 11 Lochristi/Beervelde. Na de afslag neem je de N449 naar Beervelde. Op de N449 ga je rechts naar de N70 bij de tweede sectie stoplichten. Op de N70 ga je links bij de eerste sectie stoplichten (naar Hoekstraat). Aan het einde van de Hoekstraat ga je naar rechts en vervolgens gelijk weer links. Volg deze weg (Stenenbrug) en de bestemming is bereikt.

Via de E34 (vanuit Antwerpen, Holland, ...)
Neem afslag 13 Zelzate-Oost. Vanuit Antwerpen volg je de R4 richting Gent. Na 500 meter nader je een rotonde. Vanuit Knokke nader je onmiddellijk deze rotonde. Vanaf de rotonde ga je richting Wachtebeke. Volg de borden richting 'recreatiedomein Puyenbroeck' en 'Parkeren Festival'.

Kiss & ride
Er is een Kiss & Ride area aanwezig waar je kan worden afgezet of opgehaald. Volg de borden Kiss & Ride area" vlakbij The Qontinent. Let op: je kan uitsluitend worden afgezet en opgehaald bij deze Kiss & Ride area. De politie zal hier op toezien. De Kiss & Ride area is te vinden bij Parking 1 van het recreatiedomein.

Kom je met de fiets?
Makkelijk! Volg de fietsborden naar Puyenbroeck (Wachtebeke), parkeer jouw fiets gratis vlakbij de hoofdingang en volg vervolgens de borden naar het festival. De organisatie is in geen enkel geval aansprakelijk voor schade of diefstal dus maak je fiets zeker goed vast!

[dump width=600 id=11471]

Pinnen
Je kan pinnen op het festivalterrein en tevens munten en merchandise met je bankkaart afrekenen (Maestro, Mastercard en Visa worden aanvaard). We adviseren je wel om sowieso voldoende cash geld mee te nemen.

Munten
Consumpties (eten/drinken) worden afgerekend met munten, zowel op het festival als op de camping. Munten kan je kopen bij een van de vele kassa's verspreid over het terrein. Ongebruikte munten worden niet teruggenomen en niet terugbetaald.

Kluisjes
Zowel op campsite The Qontinent" als het festival zijn kluisjes aanwezig. De huur van een kluisje kost 6 EUR voor een normale en 8 EUR voor een grote. Op de camping is het tevens mogelijk een kluisje te huren voor het gehele weekend voor 10 EUR.

Camera's
Onze fotografen en cameramensen zijn druk in de weer op het evenement, dus zorg dat je je mooiste glimlach opzet en je beste dansmoves laat zien. De officiŽle aftermovie voor The Qontinent - Decade of Dedication" zal binnen een aantal weken na het evenement beschikbaar zijn. De officiŽle foto's van The Qontinent - Decade of Dedication" zullen binnen enkele dagen beschikbaar zijn op onze Facebook-pagina en onze website. Vergeet niet je foto's en/of video's te delen op social media met #TheQontinent.

Drugs
The Qontinent is een Zero Tolerance evenement. Dit wil zeggen dat alle vormen van soft- en harddrugs niet zijn toegestaan. Wanneer je toch besluit om drugs mee te nemen loop je het risico om overgedragen te worden aan de politie.

Merchandise
Op The Qontinent kun jij jouw favoriete The Qontinent, Bass Events en Q-dance merchandise items kopen.

Anthem
Time to roar! Bass Events en Q-dance presenteren Coone Ė Young, Gifted & Proud als het officiŽle anthem van 10 jaar The Qontinent. Preview, stream of download m hier!

Officiele 4cd compilatie
Anthem maker Coone, Sub Sonik, Deepack en AniMe zijn verantwoordelijk voor de officiŽle 4CD compilatie van The Qontinent Ė Decade of Dedication. Pre-order m nu en check de tracklisting hier.

[dump width=600 id=11470]