Partyflock

Grotesque Indoor Festival #300 · Mardi Gras - Tickling your Senses

 

Grotesque Indoor Festival #300 · Mardi Gras - Tickling your Senses

gepubliceerd door , op
Grotesque Indoor Festival (flyer)
[dump id=11440]

Op zaterdag 9 december haalt PT Events het Amerikaanse Mardi Gras spektakel naar de Rotterdamse Maassilo voor alweer de achtste editie van het Grotesque Indoor Festival. Met dit veelzijdige en bovenal kleurrijke thema streeft de organisatie naar de ultieme beleving, waar niet alleen zijzelf, maar ook de bezoekers zich volledig in kunnen uitleven.

[dump id=11441]

De durf om te blijven vernieuwen en de wilskracht om te blijven verbeteren. Het zijn de speerpunten van de organisatie achter het succesvolle Grotesque Indoor Festival. ,,Het leuke zit vaak in hele kleine, op het oog eenvoudige gebeurtenissen, maar al die kleine en toch opvallende momentjes maken de nacht memorabel", laat de organisatie weten. Veel verrassingen dus op het indoor festival!! Wat wel hetzelfde blijft is de locatie.

[dump id=11442]

Maassilo - Het festival gevoel: Festival Market, Silent Disco, Lounge, Circus Acts, Kunst & meer
De Maassilo is met haar mystieke karakter de ideale uitvalsbasis voor het Indoor Festival concept. Vorig jaar al heeft Grotesque de nadruk gelegd op een meer theatrale vorm van entertainment. ,,We nemen de positieve reacties van vorig jaar mee en gaan met nieuwe inspiratie weer een stapje verder. Acrobatiek, humor en sensatie zullen de boventoon voeren in de drie zalen, maar ook in de vele gangetjes, de festivalmarkt of de lounge! De organisatie zal wederom zorgen voor leuke party probs, maar je mag natuurlijk ook zelf al rekening houden met het thema. Met het carnavaleske Mardi Gras is werkelijk niets te gek! Of kom lekker als jezelf..

[dump id=11443]

Drie zalen - Trance - Tech/Psy & Houseclassics
Zoals altijd brengt Grotesque muzikaal gezien weer een divers programma. Waar in de grote zaal duidelijk mainstream Trance zal klinken, zal de tweede zaal met techy en psy trance een andere feel krijgen. De derde area krijgt dit jaar het Houseclassics thema en natuurlijk is er ook weer een silent disco te vinden op de festivalmarkt! Vorig jaar werd getest op langere dj-sets en ook dat viel prima bij het Grotesque publiek. Voeg hier een indrukwekkende vorm van entertainment aan toe en je creëert een beleving die de zintuigen non-stop prikkelt. Hieronder de volledige line-up!
2nd PhaseAdam Seller - Dano - Darren Porter - Fausto - Indecent Noise - Marco V - Mark Sherry
Ram - RenjiReorder - Santito - Sneijder - Spider - Standerwick - Super8 & Tab - Toyax - Mc da Silva

[dump id=11444]

Grotesque Music presents the Grotesque Radioshow #300
Een mijlpaal van 300 uitzendingen mag gevierd worden. Traditiegetrouw vindt dit plaats tijdens het Grotesque Indoor Festival. Radiohost en labelbaas RAM gaat dit weer vieren met een triple CD met 2 artiesten uit deze line-up. je kunt hem exclusieve afhalen/kopen op het festival gesigneerd. Net als afgelopen jaar wordt het festival live gestreamd via internet! Dit werd afgelopen jaar in 80 landen bekeken.. Check de website om de aanbieding te zien voor de pre-ordering van deze triple cd.

[dump id=11445]

Unieke Ticket Deal – Bespaar nu! Grotesque Back2Back Reunion Party & GIF#300
Grotesque bied je de mogelijkheid een combi deal aan te schaffen. Je koopt dan Earlybird tickets voor de komende 2 Grotesque edities voor een nog scherpere prijs.. De combi deal wordt aangeboden voor €59,50 (ex fee) Wil je de kaartjes liever los kopen, dan kan dat natuurlijk ook. De Earlybird prijs voor 30 september is €24,50 (ex fee) en de Earlybird prijs voor het Grotesque Indoor Festival #300 is €37,50 (ex fee) De Internationale ticketverkoop gaat woensdag 26 juli 20.00 van start. (max500)

Alle info over de Grotesque Back 2 Back Reunion Party vind je hier]!
Bezoek onze website of volg onze Facebookpage voor alle updates, tickets & info

1 opmerking

Dano op Grotesque :D