Partyflock
 

Final info & timetable Ultrasonic Festival

gepubliceerd door , op
flyer Ultrasonic Festival
Zaterdag 29 juli barst Ultrasonic festival compleet los op de Maarsseveense Plassen. De vijf stages zijn beter en dikker dan ooit, met een line-up om je vingers bij af te likken. Van heerlijke zomerse house, knallen op EDM, vette urban beats, tot diepe techno en stampende hardstyle. Deze editie mag je zeker niet missen!

Timetable

Tickets
De laatste week is ingegaan en de kaartverkoop gaat momenteel erg hard! Wees op tijd en koop snel je kaart op ultrasonic.­nl of bij Primera. Voor slechts € 42,50 ben jij verzekerd van een topdag.

Download de app
Heb jij Appic al? Met deze officiële App van Ultrasonic Festival heb je alles wat jij nodig hebt op 1 plek, je broekzak! Hier stel je je eigen timetable samen, raadpleeg je de plattegrond, ontvang je de laatste nieuwtjes, en nog veel meer! #TAG je vrienden met wie jij wil gaan en pak die App. Download de app (Appstore &­ Play Store)

Vervoer
Pendelbussen
Maak zoveel mogelijk gebruik van de pendelbussen. Deze rijden vanaf 11:00 uur vanaf Utrecht Centraal Station, naar het festivalterrein en rijden de hele dag. Stap op de pendelbus aan de Jaarbeurs zijde (Beatrix Theater). De opstapplaats wordt duidelijk aangegeven met een bord van Ultraonic Festival. De laatste pendelbus terug vertrekt om 00.30 uur vanaf het festivalterrein. Een retour voor de pendelbus kost € 10,-. Koop hier je pendelbuskaart in de voorverkoop.

Openbaar vervoer
Kom je met het openbaar vervoer? Plan dan hier je reis.

Met de auto
Kom je met de auto naar Ultrasonic Festival? Stel dan je navigatie in op Maarsseveense Plassen Herenweg 53, Maarssen. Zodra je de gele borden 'Parkeren Ultrasonic Festival' ziet, zet je je navigatie uit en volg je de borden. Vanwege het evenement is een aantal wegen afgesloten, en dit herkent je navigatiesysteem niet. Volg de instructies van de verkeersbegeleiders voor de dichtstbijzijnde parkeerplaats. Gebruik maken van onze pendelbusservice is natuurlijk een beter idee.

Brengen / Halen / Taxi
Word je gebracht en/of gehaald? Zorg dat de bestuurder de borden 'Brengen / Halen' volgt. De locatie voor Brengen en Halen is verplaatst naar het terrein voor de hoofdentree van het festivalterrein. Spreek voor de terugreis een tijdstip met de bestuurder af en wees op tijd om de doorstroom niet te stagneren.
Kom of ga je met de taxi? Er is een beperkte ruimte voor taxi's ingericht. Wij adviseren om op een andere manier naar en van Ultrasonic te reizen in verband met mogelijk oponthoud.

Parkeren
Koop je parkeerkaart in de voorverkoop. Dat kan hier. Het scheelt je geld ën het zorgt voor een snellere doorstroom bij het parkeren. Parkeren kan op de daarvoor ingerichte parkeerplaatsen. Volg de aanwijzingen van de Verkeersregelaars voor een soepel en snel verloop. Om opstoppingen op de toegangswegen te voorkomen wordt geadviseerd om voor de piekuren (13:00 15:00 uur) te komen. De parkeerplaats is open tot 02:00 uur. Auto's dienen uiterlijk de volgende dag 10:00 uur verwijderd te zijn.

Met de fiets
De Maarsseveense Plassen is ruim een kwartiertje fietsen vanuit Utrecht. Volg de borden en aanwijzingen van de verkeersregelaars.
Je kan je fiets gratis stallen in daarvoor ingerichte fietsenstalling nabij de entree. Je kan er ook voor kiezen om je fiets in de bestaande bewaakte fietsenstalling te plaatsen. Deze bevindt zich aan de rechterkant van de entree. Voor € 2,- wordt de hele dag over je tweewieler gewaakt.

Kermisattracties
Alle kermisattracties op Ultrasonic Festival zijn gratis toegankelijk voor iedereen! Je kunt los in de botsauto's, zweefmolen, het reuzenrad of de American trip.

Kluisjes
Er zijn kluisjes met een pincode, waardoor je geen borg hoeft te betalen. Je hoeft daardoor ook niet meer op zoek naar degene met de sleutel. Tip: maak een foto van het kaartje met je unieke pincode, dan kan je deze ook niet kwijt raken. Er zijn voldoende kluisjes aanwezig.

Huisregels
Zorg dat je de huisregels in acht hebt genomen. Deze zijn te vinden op de website (Ultrasonic.­nl) en duidelijk bij de ingang na te lezen. Daarin staat o.a. dat de minimumleeftijd 18 jaar is, legitimatie verplicht, meegebrachte drank en etenswaren niet is toegestaan. Zonnebrand mag mee naar binnen, in ongeopende verpakking. Er is een KWF insmeerbar aanwezig.

1 opmerking

ik heb een kluisje voor ultra sonic..­kost 7 euro.­ maar kan overkopen voor 5 euro