Partyflock

Lost frequencies lanceert deluxe-versie van debuutalbum · Less is more

Lost frequencies lanceert deluxe-versie van debuutalbum · Less is more

gepubliceerd door , op
Lost frequencies lanceert deluxe-versie van debuutalbum (afbeelding)
Of het nu gaat om het succes van wereldhits als 'Are You With Me' en 'Reality' of om het supervette geluid van nieuwe platen als 'Here With You', Lost Frequencies is niet te stoppen. Tot groot genoegen van zijn fans bracht het Belgische toptalent vandaag de deluxe-versie van zijn debuutalbum ('Less Is More') uit bij de Amsterdamse platenmaatschappij Armada Music.

'Less Is More (Deluxe)' is een uitstekend voorbeeld van Lost Frequencies' veelzijdigheid als producer. Naast 'Here With You', de pas twee weken oude samenwerking met landgenoot en Drum & Bass-koning Netsky, bevat 'Less Is More (Deluxe)' namelijk geheel nieuwe versies van alle zestien singles van het originele album, waaronder ook van de wereldbekende hits: 'Are You With Me', 'Reality' en 'Beautiful Life'. Al deze platen laten niet alleen zien wat Lost Frequencies in zijn mars heeft, maar zullen ook deel uitmaken van de vele shows die deze zomer bij hem op de planning staan.

Lost Frequencies' muzikale avontuur begon in 2014 en nog geen jaar later was hij niet meer uit de top van de dancemuziek weg te denken. Met 'Are You With Me' en 'Reality', zijn eerste en tweede single, behaalde hij goud, platina en/of meervoudig platina in meer dan twaalf verschillende landen en stond hij bovenaan 's werelds meest prestigieuze hitlijsten, waaronder de UK Singles chart. In totaal werden deze singles bij elkaar meer dan een miljard keer gestreamd. Na nóg drie succesvolle singles ('Beautiful Life', 'What Is Love 2016' en 'All Or Nothing') bracht Lost Frequencies in oktober vorig jaar zijn debuutalbum uit. Datzelfde album is nu dus in een geheel nieuw jasje gestoken.