Partyflock
 
­ Nederland

Sneakerz in de stad
Volledige line-up

gepubliceerd door , op
Sneakerz in de Stad is terug, en harder dan ooit! Op zaterdag 26 augustus 2017 is het Stadhuisplein in Eindhoven tussen 15:00 en 01:00 uur weer de thuishaven voor een vette mix van verschillende muziekstijlen. Dance, House, Urban, Freestyle, alles komt voorbij. En het mooie is, Sneakerz is natuurlijk weer helemaal gratis toegankelijk! De beats worden dit jaar het plein op geknald door onder andere Sandro Silva, Outsiders, Childsplay en Mightyfools! Gratis toegang, mooie mensen, dikke beats. Sneakerz in de Stad heeft alles in huis voor een waanzinnig stadsfestival!

Volledige line up


Gratis toegang & Guarantee tickets
Sneakerz in de Stad is een gratis toegankelijk outdoor evenement voor bezoekers vanaf 18 jaar. De afgelopen jaren stond het Stadhuisplein helemaal vol, om die reden raadt organisator First Vision aan om op tijd naar het Stadhuisplein te komen. 100% Verzekerd zijn van een plekje? Bestel dan snel een Guarantee Ticket voor maar €10,- (ex fee). Het voordeel van een Guarantee Ticket is snel en gegarandeerd toegang tot het evenement én 5 munten! Guarantee Tickets zijn verkrijgbaar via sneakerzindestad.nl.

DJ Contest
Altijd al willen draaien op een festival? Sneakerz in de Stad maakt het mogelijk en heeft een plekje vrij gemaakt op het drukke programma. De winnaar van de DJ contest krijgt namelijk de openingsspot van Sneakerz in de Stad toegewezen en mag met zijn skills het publiek opwarmen voor een heerlijke Sneakerz dag! Meedoen? Meer informatie over de DJ contest is terug te vinden op sneakerzindestad.nl.

Locatie
Sneakerz in de Stad vindt plaats op het Stadhuisplein in Eindhoven, in het hart van het centrum en vlakbij het Stratumseind. Het Stadhuisplein is zowel te voet als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het ligt op slechts 10 minuten lopen van Centraal Station Eindhoven. Tevens zijn er in de buurt voldoende (betaalde) parkeergelegenheden.