Partyflock

Trance Energy 2017 · Gemixt door ReOrder, Svenson & Gielen

Trance Energy 2017 · Gemixt door ReOrder, Svenson & Gielen

gepubliceerd door , op
Trance Energy, 's werelds bekendste trance festival, maakt zijn langverwachte comeback op Tomorrowland dit jaar in combinatie met een gloednieuw album. Voor het mixen van de Trance Energy 2017 compilatie verwelkomen wij legendes uit het heden en het verleden: ReOrder en Svenson & Gielen.

Trance Energy 2017 is een uniek dubbel album bestaande uit de nieuwste én klassieke trance hits; een definiëring van het contrast tussen de bekende jaren en de toekomst van het merk. Bereid je voor op een groots avontuur met deze compilatie, waarmee we onszelf opmaken voor de grootste comeback die het genre ooit heeft meegemaakt.

Het is inmiddels 12 jaar geleden dat de laatste Trance Energy compilatie werd uitgebracht in 2005 en dit wordt de eerste keer dat zowel ReOrder en Svenson & Gielen hun eigen stijlen zullen samenbrengen in twee zorgvuldig samengestelde mixen.

Het album bevat veel Trance hits van onder andere Tiësto, Gareth Emery Marco V, Alex M.O.R.P.H., Jochen Miller, Sean Tyas, Rank 1, Paul van Dyk, Gouryella en vele anderen.

ReOrder over Trance Energy 2017:
"Ik was pas 15 toen de eerste editie van Trance energy gehouden werd. Als kleine jongen die pas net was begonnen met muziek produceren was het een van mijn grootste dromen om er ooit onderdeel van uit te mogen maken. Nu is het realiteit. Trance Energy is terug en ik heb de eer er onderdeel van te mogen zijn!"

Svenson & Gielen over Trance Energy 2017:
"Trance Energy is voor ons altijd meer dan een concept of merk geweest. In het verleden hebben we 5 verschillende anthems voor Trance Energy geproduceerd en het voelt nu al als een enorme mijlpaal. Toen we hoorden dat Trance Energy zou terugkeren hadden we direct de behoefte om een compilatie te mixen waarmee we de oude, maar vooral de nieuwe Trance Energy fans iets kunnen meegeven van de ambiance die wij jaren geleden meebrachten. We hebben enorm veel zin om een liveset te spelen tijdens Trance Energy op Tomorrowland 2017!"

De compilatie is nu vooruit te bestellen via iTunes, Google Play of bol.­com.

Vanaf vrijdag 14 juli 2017 is het album op alle digitale stores verkrijgbaar.

Tracklist

6 opmerkingen

En wanneer komt er weer een grote indoor editie? ;)
Ik ben geen grote trance kenner, maar op CD2 zie ik veel bekende oude platen staan.­ Best aardig CD'tje zo lijkt het!
Morgen Zal de cd binnen komen. Ben benieuwd
:)
Na Tomorrowland is het natuurlijk wachten op DE grote aankonding!

Uitspraak van deejeedee op donderdag 13 juli 2017 om 13:22:
En wanneer komt er weer een grote indoor editie? ;)

als vervanging voor sensation misschien een optie ...
Ja hoor, kom maar op: Trance energy in de Arena..­ haha