Partyflock

Grotesque verwelkomt de zomer tijdens Trance Beats · Beach Club Fuel

Grotesque verwelkomt de zomer tijdens Trance Beats · Beach Club Fuel

gepubliceerd door , op
Trance Beats (flyer)
Na een heerlijke reeks indoor events, keert Grotesque terug naar de geliefde Beachclub Fuel in Bloemendaal! Op zaterdag 22 juli, is de vraag welk drankje je moet kiezen het enige waar je over na hoeft te denken. Al het andere zorgt Grotesque voor. Zon, zee en een dikke line-up staan voor je klaar. Haal die flip-flops uit de kast en begin maar vast met zonnedansjes, want Trance Beats staat klaar om de zomer knallend af te trappen!

Line-up Trance Beats
Sommigen van jullie waren wellicht wat teleurgesteld met het verschuiven van de Grotesque Music Night. Daarom maakt de organisatie dit dubbel en dwars goed door de originele line-up van die nacht naar dit daytime event aan het strand te brengen. Bij Trance Beats gaan we los op de sets van Solarstone, David Gravell en Ciaran McAuley. Aanstormend talent, toekomstige favorieten en levende legends klaar om de soundtrack voor zonsondergang te verzorgen en lang daarna.

BarBeQue
Dit event mag je niet missen! Wil jij net als bij de voorgaande events van PT lekker de BBQ aansteken ? Rond de klok van 16:00 uur gaat de BBQ aan om een goede basis te leggen voor een heerlijk ontspannen avond. Tickets zijn nog verkrijgbaar voor 22,50 / regulier 25,- en in de verkoop via de website van PT Events. Tickets voor de BBQ zijn los 17,50 en icm een entreeticket 39,50.