Partyflock
 
­ Nederland

Alle festivalgangers Tomorrowland worden gescreend
38 mensen geweigerd

gepubliceerd door , op
Tomorrowland
10 januari 2017
FeestTomorrowland · Weekend I
Datumvrijdag 21 juli 2017
LocatieSchorre Site
Het feest is pas over een week, maar nu al zijn zeker 38 mensen geweigerd en mogen niet naar Tomorrowland om 'veiligheidsredenen'.

Privacycommissie niet op de hoogte: "Screening is problematisch"

Naast de 400.000 ticketeigenaars, worden ook de medewerkers van het festival gescreend.

Lees het hele artikel op Nieuwsblad.be: Alle festivalgangers Tomorrowland worden gescreend: 38 mensen geweigerd "om veiligheidsredenen"

14 opmerkingen

Ik ben hier persoonlijk wel een voorstander van.
Als er dan toch 38 kaarten over zijn, kan ik dan van dag wisselen? :p
Uitspraak van actief op dinsdag 11 juli 2017 om 19:35:
Als ze dit soort personen eruit gaan vissen slaat het alleen helemaal nergens op....


Ja dit is idd bizar 😳
Uitspraak van actief op dinsdag 11 juli 2017 om 19:35:
Als ze dit soort personen eruit gaan vissen slaat het alleen helemaal nergens op....


Ja, ze zullen naar een bepaald type overtreding kijken en niet naar het hele verhaal. Zitten altijd uitzonderingen tussen die pech hebben.
Het principe van dat elk kaartje op naam staat is wel een goede om al die verziekers die een tientje willen verdienen er uit te halen
Uitspraak van Schreudster op dinsdag 11 juli 2017 om 23:45:
Ja, ze zullen naar een bepaald type overtreding kijken en niet naar het hele verhaal.

Wel dus

Daarbij werden heel wat mensen geseind voor kleine en grotere feiten, maar we zijn niet over één nacht ijs gegaan”, zegt De Waele. 38 mensen werden uiteindelijk geweigerd. “Ieder dossier is nog eens individueel bekeken, dus niet gewoon door een computer, en uiteindelijk is er een beperkte selectie overgebleven.”


Overigens vind ik het een beetje moeilijk. Het is maar een kant van het verhaal wat die gast verteld. We weten niet waarom Tomorrowland ervoor gekozen heeft hem te weren. Maar goed, ze hebben monopoly positie. Voor hem staan er weet ik hoeveel duizenden mensen in de rij om erheen te mogen. Het zal ze waarschijnlijk een worst wezen dat deze 38 mensen de komende jaren niet meer mogen.
Ik neem aan dat DVBBS nu uit de line-up wordt gehaald ter bescherming van jonge vrouwen .Of zwemmen we weer in het meer van de hypocrisie .Ten Walls heeft ook nog drie jaar uitsluiting te gaan,maar is er wel.
laatste aanpassing
Tomorrowland heeft de luxe dat ze elk kaartje minstens 3x kunnen verkopen, dus iedere m#ngool die zich ooit eens misdragen heeft op hun events kunnen ze probleemloos weigeren.
Vind ik ook geen raar idee, 't zullen wel dealers of agressieve dronkelappen zijn in de meeste gevallen, dat zijn niet de mensen waar je als organisatie op zit te wachten.

Kaartjes op naam is imo n goed plan, eindelijk n oplossing om de valse kaartverkoop en ticketbureaus buiten de deur te zetten
Artiest Exodus
Maar kan je je kaartje niet doorverkopen als je niet kan ? Dan heeft zo'n onderzoek geen zin , Meest overrated festival die er is
Dat is de hele grap... zelf doorverkopen moet onmogelijk gemaakt worden. Anders stop je de hele valse/woekerprijskaartjeshandel nooit.
Organisatie moet zelf de controle kunnen houden over de kaarten en wie er binnenkomt, als je van je kaartje afwilt annuleer je je kaartje, en kan de organisatie de vrijgekomen plaats aan n ander verkopen.

En overrated? Volgens mij hadden ze probleemloos voor 100 miljoen euro aan kaartjes kunnen verkopen, dus wie doet ze wat?
Prima toch, aandachtsvolk met waterpistooltjes weigeren :) meer plek voor mensen die geen bewakers bezighouden met onzin!
Schandalig! Op basis van welke gegevens screenen ze en hoe komen ze daaraan? Wie doet dat? Mensen wordt dus niet eens verteld op basis waarvan ze geweigerd worden? Dit heeft niets met 'tomorrow' te maken. Dit is zoooo 1984!
Uitspraak van Darkside Connection op donderdag 13 juli 2017 om 10:01:
Volgens mij hadden ze probleemloos voor 100 miljoen euro aan kaartjes kunnen verkopen, dus wie doet ze wat?


Overrated dus in mijn ogen
Je kan je kaart tot april geloof ik terug verkopen aan de organisatie. Die verkoopt hem dan weer. Volgens mij is het niet onmogelijk je kaart door te verkopen, het word je alleen fucking lastig gemaakt. Volgens mij staan er nog genoeg kaarten te koop.
ik heb wel vaker gehoord dat die naam controle bij de ingang een wassen neus is. Je moet het al bont maken om eruit gepikt te worden.