Partyflock

The Grapevyne · '90's RNB & HipHop'

The Grapevyne · '90's RNB & HipHop'

gepubliceerd door , op
The Grapevyne (flyer)
Zaterdag 02 september '17 brengt The Grapevyne je wederom een onvervalste old school-ninetiesparty met de beste r&b- en hiphop. Denk aan TLC, R.Kelly en Montell Jordan, de hiphop vanuit de tijd van Yo! MTV Raps en de New Jack Swing van Teddy Riley. De line-up, bestaande uit DJ D.E.F., DJ Rochand Alan, en DJ VST trakteren je op de beste classics. Onze host voor deze editie is niemand minder dan Clayd van de Rotterdamse 90's R&B groep Ké-Shaw.

Line Up
DJ D.E.F.
'Your mom's favorite dj' zoals hij zichzelf betiteld. Old school of new school, het maakt D.E.F. niet uit. Meer dan 20-jaar actief als DJ in het Rotterdamse en ver daar buiten, zal hij zijn skills voor de eerste keer bij The Grapevyne komen tonen. Bekend van: Hit parade, R&B Elite, That's My Jam, Sweets.

DJ Rochand Alan
Ben je de vorige edties aanwezig geweest, dan weet je dat Rochand Alan je heel veel gezelligheid gaat brengen met zijn draaistijl en muziekkeuzes. Ook deze editie is hij weer present om je los te laten gaan op de classics.

DJ VST (Versatyle)
Nieuw bij The Grapevyne, maar ook al lang in the game. DJ VST zal deze editie de avond starten en zorgen dat de spiertjes goed worden los geschud! Bekend van: Urbalicious, Locomotion reunie, R&B Allstars.

MC Clayd (Ké-Shaw)
Onze host voor deze editie is een hele speciale namelijk de frontman van de 90's R&B-formatie Ké-Shaw. Daar waar hij vroeger in de Kuip en Ahoy stond, neemt hij je nu mee tijdens The Grapevyne. Bekend van de hits: The heat en 'In the Kitchen'