Partyflock

Celebrate life · Vanaf vandaag verkrijgbaar

Celebrate life · Vanaf vandaag verkrijgbaar

gepubliceerd door , op
Het moment is aangebroken: vanaf vandaag is onze nieuwste titel Celebrate Life - het verhaal van ID&T overal verkrijgbaar! Lees in dit gigantische boek alles over Innercity, Thunderdome, Sensation, Tomorrowland, Defqon.1, alle andere merken en evenementen van ID&T, Q-dance en b2s, en natuurlijk de zinderende overname door SFX.

Dit is het verhaal van 25 jaar ID&T: een Nederlands ondernemersverhaal dat zijn gelijke niet kent Ún een van de meest spectaculaire hoofdstukken uit de eigentijdse cultuurgeschiedenis.

'De geschiedenis van ID&T is inmiddels 7 centimeter dik' - De Telegraaf

'Een juweel over de dancecultuur' - thisisourhouse.nl

Celebrate life
Het verhaal van ID&T (deel 2)

  • 752 pagina's
  • Meer dan 1.000 foto's
  • Hard cover
  • Full color

  • In het Nederlands
  • Geschreven door Gert van Veen

5 opmerkingen

Postbezorger heeft hem net afgegeven :D
GLS stond hier ook aan de deur met een boek van bijna 4 kilo! Wow! Wat.een.vet.product! Oprecht een meesterwerk en (ondanks zn pittige prijs) ieder dubbeltje waard. Echt wow ;)!! Must have document voor iedere danceliefhebber met net iets meer interesse in zijn/haar hobby!
grappig, via via kreeg ik te horen dat er een stukje van mijn Report uit 2004 gebruikt is.­

zie deze link !

Helaas de link werkt niet via partyflock

Report van Tiesto in concert 2004

Hij was gekleed in een glitterkostuum.­ Hij verzocht Tiesto om mee te gaan met een aantal zeer goed uitziende dames.­ Ze loodsten hem naar de grote kist.­ Daar moest de heer Verwest in gaan zitten.­
Zijn handen werden geboeid en de kist werd gesloten.­ De kist werd omhoog getakeld en hing even boven het publiek.­ KRGGGGG.­ Wat was dat een gedeelte van de kist klapte open en je zag dat er 2 benen naar beneden bungelden.­ Even later donderde de hele kist uit elkaar.­ ,,Tijs zou er toch niet echt in zitten".­ Op het moment dat we dat ook maar konde denken stond ie alweer op zijn favoriete plek, achter de draaitafels.­
laatste aanpassing
Echt een fantastisch boek. Wederom een pageturner :respect:
laatste aanpassing