Partyflock

Nederlandse première van Forbidden Nights op Naughty Night Out

Nederlandse première van Forbidden Nights op Naughty Night Out

gepubliceerd door , op
Bel, app en mail je vriendinnen want 24 september moet geblokt worden in de agenda!
Die dag is 'Naughty Night Out' terug met een 3de mega editie! Ditmaal met een spectaculaire internationale show die eerdere edities zal overtreffen; niemand minder dan de mannen van Forbidden Nights (UK) zijn deze editie aanwezig. De Nederlandse première van de Engelse 'Male Strip & Varieté show' vindt plaats in The BOX Amsterdam.

Gedurende de 1,5 uur durende show van Forbidden Nights wordt fantasie werkelijkheid.
Deze heren mengen onder andere vuuracts en luchtacrobatiek in hun stripshow en worden gezien als de beste stripshow in Europa. Deze mannen zijn in heel Engeland bekend door hun succesvolle optreden in Britain's got talent en hebben net hun UK-tour afgerond.
Op 24 september staan zij voor het eerst in Nederland zullen zij hun podiumskills tonen en de dames een onvergetelijke avond bezorgen.
Voor en na het optreden kun je lekker met je vriendinnen losgaan op DJ's Orlando, Charissa Jong, Delanoise, Nuances en MC Rachell; stilstaan is bij hen geen optie!
Ook zijn er op het event 'fingerlicking Candyboys' aanwezig met de benodigde sweets.

Dames kunnen op 'A Naughty Night Out for the ladies' terecht bij de aanwezige shops, fashionstands en beautystands om zichzelf te verwennen. Tevens is er de mogelijkheid om bij de foodcourt bij één van de aanwezige foodstands de honger te stillen. Speciaal voor deze editie zullen er diverse naughty workshops plaatsvinden.
Dames die van een gezellige en ondeugende avond uit houden, zet zondag 24 september vast in de agenda. Regel een oppas, regel vervoer en regel zeker iets verkoelends want het wordt een hete avond!

Earlybird kaarten voor dit evenement kosten € 12,50 of € 25,- voor de VIP-tickets.
Daarna wordt dit € 17,50 of € 32,50. Tickets en meer informatie via www.naughtynightout.nl.