Partyflock

De volledige line-up voor Sonus' 5de verjaardag

De volledige line-up voor Sonus' 5de verjaardag

gepubliceerd door , op
Met Sonus' 5de verjaardag festiviteiten in het vooruitzicht, werden de laatste namen aan de nu al gigantische line-up toegevoegd en is dit de afronding van wat nu al gegarandeerd één van de parties van de zomer wordt! Een lijst van internationale zwaargewichten als Floorplan, Dense & Pika, Guti, Raresh en meer vervoegen de 5 nachten van sonische exploratie die van 20 tot 24 augustus zal plaatsvinden op het idyllische Pag eiland in Kroatië. Zij staan er samen met bekende gezichten als Adam Beyer, Ricardo Villalobos, Jackmaster en Joseph Capriati, PLUS stage takeovers, dagelijkse boot parties en de befaamde after party sessies. De eerste twee contingenten tickets zijn al uitverkocht dus mag je er van op aan dat de laatste wave tickets niet heel lang meer te verkrijgen zal zijn: schaf dus nu ook jouw ticket aan voor € 179.

Sonus Festival is nu al het niet-te-missen event op de kalender van iedere echte house en techno fan van over de hele wereld. Met een reputatie voor ongelooflijke producties, wondermooie settings en ongeëvenaarde line-ups, worden de registers dit jaar helemaal opengetrokken. Als finale toevoegingen voor 2017, mogen we InFine oprichter Agoria uit Lyon verwelkomen. Hij zal een flinke dosis door disco beïnvloedde techno uitdelen. Verder ook een dj-set van Inner Visions duo Âme en het Engelse tag team, de Hypercolour familie van Dense & Pika naast een les in muzikale geschiedenis met een live-optreden van Floorplan (aka Robert Hood en Lyric Hood) en live-optredens die meer neigen naar het door jazz beïnvloedde house spectrum door Guti en de Sloveense Ian F. Zij zullen allemaal zorgen voor de juiste vibes op het prachtige Zcre Beach.
De Kroatische scene wordt vertegenwoordigd door lokale legendes als Ivan Komlinovic (live) en Mimi, plus 'Items andThings' first lady Magda. Het [a:rpia:r] kamp is present met de fijnste minimal, jullie gebracht door de Roemeense producer Raresh en Mannheim resident en 8bit lid Steffen Deux komen ook naar het 5de verjaardagsfeest. En last but not least, zal ook de vader van de Sloveense techno Valentino Kanzyani weer van de partij zijn.

[dump id=11410] [dump id=11411] [dump id=11412]

Eerder waren voor dit 5 dagen en nachten durende Adriatische avontuur al de vrienden, familie en speciale gasten van de hoogste orde in de house en techno wereld aangekondigd. Deze aankondigingen bevatten onder meer Adriatique, Ricardo Villalobos, Jamie Jones, Solomun, Richie Hawtin & Marco Carola. Deze laatste twee zullen trouwens niet één maar twee keer optreden! En nu kan Sonus ook hun boot party programma aankondigen: all aboard! Elke dag kunnen de fans deel uitmaken van intieme parties op een boot en de middag wegdansen op de Adriatische zee. Dit jaar worden die gehost door Keep On Dancing met speciale gasten, het in Berlijn gebaseerde XLR8R magazine met Rødhåd en Meat, plus tINI & the whole gang die de handen in de lucht zullen houden. Jesus Loved You label baas Valentino Kanzyani neemt de honeurs waar op zijn boot en brengt daarvoor nog meer te bevestigen dj's mee. Op donderdag verkent de Franse Trax crew de oceaan met Cabanne & Lowris die onder het K.O.D moniker zullen spelen. Gelimiteerde tickets voor iedere trip gaan begin juni in voorverkoop en zijn te vinden op de Sonus website: www.sonus-festival.com/tickets.

[dump id=11413] [dump id=11414] [dump id=11415]

Voor de allereerste keer teamt Sonus op met internationale festival instituties als Movement Europa en het in Engeland gebaseerde Junction 2. Voor iedreen die in Londen is in juni en verlangt naar een pre-Kroatische fix, zak af naar Boston Manor Park op 10 juni om er Joseph Capriati, Maceo Plex, Recondite live, Sam Paganini, DJ Tennis, Eagles & Butterflies de soundsystems in vuur en vlam te zien zetten. Het team kijkt er heel erg naar uit om wat van de Sonus magie naar Londen te brengen.

Kroatië staat welbekend voor zijn ongeëvenaarde schoonheid, ongerepte natuur en uiterst aangename temperaturen. Het is dan ook de perfecte spot om een zonovergoten vakantie te combineren met een buitengewone muzikale ervaring. Sonus Festival vind plaats op stages op het prachtige Zcre Beach site, wat betekent dat je als raver zal kunnen feesten in het paradijs, met onovertroffen uitzichten en oneindige gelukzaligheid.

Verwacht je aan drie on-site clubs, beach parties, boat parties en nog veel meer – en dit allemaal voor maar € 179. Er zijn ook packages beschikbaar met hotel of appartement via partner site Festicket. Pag Island is gemakkelijk te bereiken via de luchthavens van Zadar / Split / Zagreb, met vluchten vanaf Brussel en Amsterdam rond de 200 Euro op dit moment. Er is dan ook geen beter moment om je tickets te booken dan nu en je al te beginnen voorbereiden op de trip van je leven!Sonus Festival – van 20 tot 24 augustus
ZRCE Beach, Pag Island, Croatia.
sonus-festival.­com
Tickets: sonus-festival.­com/tickets
Early Bird + 1ste wave = uitverkocht
2de wave: € 179