Partyflock
 
­

Kris Kross Amsterdam pakt uit

gepubliceerd door , op
Dj-trio Kris Kross Amsterdam zit niet stil. Op 9 september organiseren de mannen alweer de achttiende editie van hun eigen feest in de Amsterdamse Marktkantine. Bovendien is hun populaire merchandise-lijn flink uitgebreid en hosten ze deze zomer een eigen stage op Mysteryland en A Day At The Park.

Momenteel zit Kris Kross Amsterdam middenin een druk festivalseizoen. Ze draaien op de grootste Europese festivals in onder meer België (Tomorrowland), Portugal, Spanje, Frankrijk, Duitslands, Kroatië, Polen en Roemenië. Ook eigen land wordt niet overgeslagen. Op maar liefst twee festivals hosten de mannen een eigen stage. Speciaal voor deze gelegenheid halen ze beide keren een grote internationale act naar Nederland.

Op 15 juli hosten ze een eigen stage op de tiende en laatste editie van A Day At The Park in Amsterdam. Daar treden ze op met niemand minder dan wereldster Coolio, bekend van onder meer Gangsta's Paradise. Een maand later doen ze dat op 26 augustus tijdens Mysteryland in Vijfhuizen waarbij ze de levende legende Fatman Scoop als één van de headliners hebben staan. Deze Amerikaanse r&b en hiphop artiest is een grote inspiratiebron voor het trio.

Kris Kross Part 18
Na het festivalseizoen staat Kris Kross Part 18 voor de deur op 9 september. Na maar liefst zeventien eerder compleet uitverkocht edities en diverse omzwervingen keert het trio terug naar De Marktkantine in Amsterdam voor een avond vol oldskool hits. De line-up van de twee stages wordt binnenkort bekendgemaakt en de voorverkoop paylogic.­nl is vandaag gestart.

Kris Kross Amsterdam merchandise
Kris Kross Amsterdam heeft de huidige merchandise-lijn flink uitgebreid met veel nieuwe items voor hun fans. Naast de bekende zwarte jassen, truien en T-shirts met het KKA-logo is de lijn aangevuld met onder meer een limited edition 'Seventeen' bomberjack met gouden KKA-logo. De nieuwe merchandise is beschikbaar via de site van Kris Kross Amsterdam.