Partyflock
 
­ Nederland

Firebeatz zet Las Vegas op zijn kop met nieuwe muziek
Primeur op mainstage EDC voor meer dan 80.000 man

gepubliceerd door , op
Firebeatz zet Las Vegas op zijn kop met nieuwe muziek
21 juni 2017
ArtiestFirebeatz Site
Zondagavond beleefde het Nederlandse dj/producers duo Firebeatz hun primeur op één van de grootste festivals ter wereld: EDC Las Vegas. Ze draaiden daar op de imposante mainstage voor meer dan 80.000 mensen. Als klap op de vuurpijl gaf het duo ook een voorproefje van hun nieuwe single Till The Sun Comes Up, dat volgende maand uitkomt op hun eigen label.

Het publiek van EDC Las Vegas reageerde uitzinnig op de live versie van Till The Sun Comes Up, welke het duo samen met de Amerikaanse featuring artiest Vertel ten gehore bracht. De menigte ging compleet uit hun dak bij het horen van de nieuwe muziek en het terrein veranderde in één grote dansvloer.

Bekijk hier de allereerste beelden van Till The Sun Comes Up live op EDC Las Vegas: https://youtu.be/6MYNu1aphTM

De volledige Firebeatz EDC set is te zien via:


Met Till The Sun Comes Up slaat Firebeatz een iets andere weg in dan dat het publiek van ze gewend is. De track beschikt nog steeds over de herkenbare en energieke Firebeatz sound, maar is een stuk melodieuzer en bevat dromerige vocals van Vertel.

Firebeatz: ''Eigenlijk kunnen we amper beschrijven hoe het was om onze nieuwe plaat live te spelen voor zo'n enorm publiek! Het was onwijs tof om iedereen zo enthousiast te zien reageren. Dat belooft veel goeds voor de komende festivals! Wij kunnen in ieder geval niet wachten.''

Over Firebeatz
Wat voor Tim Smulders en Jurre van Doeselaar ooit begon als een studieproject aan de Rockacademie in Tilburg is intussen uitgegroeid tot een ware internationale sensatie. De grote wereldwijde doorbraak kwam in 2012 doordat BBC Radio 1 dj Pete Tong hun single Just One More Time Baby, een samenwerking met Chocolate Puma, omarmde. Datzelfde jaar volgde de enorme Beatport hit Dear New York en de rest is geschiedenis. Inmiddels treden de twee op in alle uithoeken van de wereld. Zo draaien ze op regelmatige basis in onder andere de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, China, Dubai, Nicaragua, Honduras, Chili, Japan en Australië. Hun Ignite radioshow is in meer dan 20 verschillende landen en op 46 verschillende radiozenders te horen en ook staan ze al meerdere jaren achtereen in de DJ Mag Top 100.