Partyflock
 
­ Nederland

Martin Garrix keert terug naar de RAI Amsterdam

gepubliceerd door , op
Martin Garrix
19 juni 2017
Martin Garrix zal dit jaar opnieuw twee solo shows verzorgen in de RAI Amsterdam tijdens Amsterdam Dance Event. Op vrijdag 20 oktober keert hij terug voor een 18+ nacht, terwijl op zaterdag 21 oktober weer fans van alle leeftijden welkom zijn. Een unieke kans voor fans die hem normaal niet live kunnen zien vanwege leeftijdsrestricties in clubs en festivals. Beide shows worden geproduceerd door E&A Events. Tickets zijn nu verkrijgbaar via martingarrixade.com

Vorig jaar waren de shows zo'n enorm succes, de kaarten voor beide data vlogen over de toonbank, dat een tweede editie niet uit kon blijven. Martin: ''Vorig jaar hebben we 2 uitverkochte shows gedaan waaronder mijn eerste all ages show. Het was geweldig om eindelijk een show te doen voor al mijn jonge fans die er normaal niet bij kunnen zijn. Ik ben super blij dat we het dit jaar nog een keer gaan doen!''

Het is makkelijk om de weg kwijt te raken in de getallen achter het enorme succes van de 21-jarige Nederlandse superster. Martin Garrix is intussen uitgegroeid tot een van de jongste en grootste sterren van dance muziek. Met de release van megahit 'Animals' in 2013 stond hij op 17- jarige leeftijd bovenaan de hitlijsten. Maar zijn succes is niet gaan liggen de afgelopen jaren. Met hits als 'In The Name Of Love', 'Scared To Be Lonely' en zijn laatste samenwerking 'There For You' met Troye Sivan laat hij zien dat we nog veel meer van hem kunnen verwachten.

6 opmerkingen

Aanwezig :lief: Nou maar hopen dat ze niet weer alle leuke feesten op die vrijdag plannen. Vorig jaar toch uiteindelijk naar Tiesto gegaan en beetje spijt van gekregen toen ik het livesetje terugluisterde.
100% aanwezig! Nu zijn label wat releases heeft van andere dj's/acts, ben ik benieuwd wat hij meeneemt als support.
Jammer, had erg gehoopt dat het in de HMH gehouden zou worden... Was mij vorig jaar slecht bevallen in de RAI.
Uitspraak van BryTwy op dinsdag 20 juni 2017 om 15:59:
Jammer, had erg gehoopt dat het in de HMH gehouden zou worden... Was mij vorig jaar slecht bevallen in de RAI.

Even uit nieuwsgierigheid, wat is er mis met de RAI?
Uitspraak van B-Flock :bounce: op dinsdag 20 juni 2017 om 19:45:
▶Uitspraak van BryTwy op dinsdag 20 juni 2017 om 15:59:Jammer, had erg gehoopt dat het in de HMH gehouden zou worden... Was mij vorig jaar slecht bevallen in de RAI.
Even uit nieuwsgierigheid, wat is er mis met de RAI?


Het zijn vooral de enorme loodsen.
Ik voel mij er eerder in een crisiscentrum voelt dan op een feest.
Welke kant je ook opkijkt, je ziet toch vooral enorme ongezellige loodsen. Een enorme loods voor de kluizen, een poep/plas-loods (met standaard te weinig capaciteit) en uiteraard de enorme 'feest'loods. Meeste loodsen ook met bijpassende verlichting: zeer fel wit.
De ArenA heeft serieus een veel betere ambiance, en dat zegt nogal wat.
Er zijn altijd mensen die zeggen "het gaat om de muziek" en "het feestje maak je zelf" maar de ambiance is gewoon cruciaal.
Uitspraak van BryTwy op donderdag 22 juni 2017 om 01:06:
Het zijn vooral de enorme loodsen.

Oh op die manier. Heb ik gelukkig niet zoveel last van. Vind de rai altijd een prima locatie