Partyflock

Lucas & Steve overdondert met gouden plaat voor 'Up Till Dawn' (On The Move)

Lucas & Steve overdondert met gouden plaat voor 'Up Till Dawn' (On The Move)

gepubliceerd door , op
Lucas & Steve overdondert met gouden plaat voor 'Up Till Dawn' (On The Move) (afbeelding)
Het Nederlandse dj-duo Lucas & Steve heeft een gouden plaat gekregen voor hun track 'Up Till Dawn' (On The Move). Radio-dj Igmar Felicia verraste gistermiddag het duo tijdens hun eigen release feestje in de A'DAM Toren. Het nummer, dat het ultieme zomergevoel naar boven brengt, wordt erg goed ontvangen. De track is deze week de meest beluisterde plaat op de Nederlandse radio, is vandaag op nummer 7 in de Nederlandse Top 40 binnengekomen en heeft al meer dan 5 miljoen plays op Spotify.

Gistermiddag gaven Lucas & Steve een speciaal feestje voor hun grootste Spotify fans in de Gibson Room van de A'DAM Toren. Op grote hoogte met de skyline van Amsterdam op de achtergrond trakteerde het duo hun fans op een speciale live-set en een akoestische versie van 'Up Till Dawn' (On The Move). Aan het einde van hun set kwam Igmar Felicia, presentator van radiozender SLAM, het podium op en verraste de jongens met de gouden plaat in het bijzijn van pers, familie en fans.

Lucas & Steve konden hun geluk niet op: "We hadden dit echt niet aan zien komen; een complete verrassing! Dit is echt overweldigend. Fantastisch om in het bijzijn van onze grootste fans een gouden plaat krijgen"

Het is niet de eerste prijs die de jongens dit jaar in ontvangst nemen. Zo ontvingen ze een gouden plaat voor 'Make it Right' en werden ze bekroond met een Buma Award, 100% NL Award en Slam Award. Dat het Nederlandse duo als een speer gaat, blijkt niet alleen uit deze prijzen die ze in de wacht slepen. Lucas & Steve staan deze zomer geboekt op alle grote festivals met als klapper op de vuurpijl een optreden op de mainstage van Tomorrowland, ťťn van de grootste en meest iconische festivals ter wereld met 100.000 bezoekers per dag. Hiermee treden Lucas & Steve in de voetsporen van dj-helden als TiŽsto en Armin van Buuren.