Partyflock
 
­

Vier artiesten, drie locaties, twee verhalen, een avond Panndora · Embrace your darkness

gepubliceerd door , op
flyer PANNdora
FeestPANNdora · Embrace your Darkness
Datumzaterdag 24 juni 2017
LocatieWinkel van Sinkel Site
FeestPANNdora · Embrace your Darkness
Datumzaterdag 24 juni 2017
LocatieClub Poema Site
FeestPANNdora · Embrace your Darkness
Datumzaterdag 24 juni 2017
LocatieBASIS
Na de succesvolle edities van voorgaande jaren, organiseert PANN ook dit jaar op zaterdag 24 juni PANNdora. PANNdora is het grootste straight friendly gayfeest van PANN en wordt dit jaar gehouden in drie verschillende locaties in hartje Utrecht. Met één ticket is de bezoeker vrij om vanaf 01:00 te wisselen van locaties om zo bij de verschillende acts tijdens de avond aanwezig te zijn. PANNdora 'Embrace your Darkness' nodigt bezoekers dit jaar uit om hun duistere kanten te omarmen. De cutting edge line-up zal hierbij helpen en ook dit jaar Utrecht op z'n grondvesten doen laten trillen. PANNdora is tevens de officiële afsluiter van het Midzomergracht Festival.

Sharon Doorson is na haar doorbraak in 2012 door haar deelname aan The Voice of Holland niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Tijdens PANNdora staat deze superster van eigen bodem met haar onuitputtelijke energie en vocale kunsten in de Winkel van Sinkel.

Buurman & Buurman is in Utrecht de afgelopen jaren een heus begrip geworden binnen de Club House scene. Buurman & Buurman staat voor energieke Deep- & UK-House en de mannen hebben al vaker gespeeld op de grotere festivals. Dit jonge power duo heeft een geheel eigen vibe en zal de opening sets in Basis verzorgen.

Domien Verschuuren en Kleine Kim staan tijdens PANNdora met hun Urban to Classic Beats in Poema. Domien is elke werkdag te horen als radio-dj op 3FM en zorgt ervoor dat elke plaat een reden is tot meer. Kleine Kim staat bekend om haar verrassende interactie met het publiek en om haar mix van oldskool tot nieuwe hiphop en pompende trap. In Poema vindt tevens tot 07:00 de afterparty plaats.

In short
  • PANNDORA 'Embrace your Darkness'
  • 1 Ticket – 3 locaties – Utrecht centrum
  • Zaterdag 24 juni 2017
  • Basis - Oudegracht a/d Werf 97 – 22:00 – 04.00
  • Winkel v. Sinkel - Oudegracht 158 – 22:00 – 05:00
  • Poema - Drieharingstraat 22 – 22:00 – 07:00
  • Tickets (€16,-) & info via panndora.­nl

Over PANN
Stichting PANN is een Utrechtse homo(jongeren)organisatie, opgericht in 1969, met als doel een bijdrage te leveren aan de emancipatie van homojongeren in heel Nederland en Utrecht in het bijzonder. PANN organiseert gemiddeld dertig keer per jaar in Utrecht en de rest van het land laagdrempelige LHBTI-feesten. Naast het organiseren van evenementen verzorgt en subsidieert PANN activiteiten om homoemancipatie in Nederland te bevorderen. De stichting draait volledig op vrijwillige