Partyflock

Luminosity weekender 10 jarig bestaan

 

Luminosity weekender 10 jarig bestaan

gepubliceerd door , op
Luminosity (flyer)
FeestLuminosity · 10 Year Anniversary Weekender
OrganisatieLuminosity Site
LocatiePanama Site
Datumvrijdag 17 november 2017
WinactieLuminosity actie, gesloten
StadAmsterdam
FeestLuminosity · 10 Year Anniversary Weekender
OrganisatieLuminosity Site
Datumzaterdag 18 november 2017
WinactieLuminosity actie, gesloten
Het lijkt nog ver weg, maar de tijd gaat snel. Voordat je het weet is het alweer november en is het tijd om ons Luminosity 10 Year Anniversary Weekender groots te vieren in Amsterdam. Wanneer? Op vrijdag 17 november 2017 van 21.00 uur tot 05.00 uur en op zaterdag 18 november 2017 van 21.00 uur tot 05.00 uur is Panama Amsterdam het decor voor deze feestelijke Luminosity 10 Year Anniversary editie. Natuurlijk is er weer een super dikke line-up van nationale en internationale dj's, aangevuld met de grootste talenten uit binnen- en buitenland.

Bekijk hier de officiële aftermovie van onze showcase tijdens ADE:


Na de zomer kan niemand er meer omheen: van zwoele strandkleding naar dikke winterjassen, van volle zonnige terrassen naar warme kachels binnen en van vele zonnige festivals naar een enkele per maand. Daar gaat de organisatie van het succesvolle Luminosity Beach Festival wat aan doen: we brengen zon en licht naar de donkere dagen. Met een nieuw concept, een geweldige locatie en de ervaring uit de voorgaande zomeredities organiseert Luminosity-events zijn eerste weekender in Panama Amsterdam!

Koop hier je merchandise: Shop
Koop hier je tickets: Tickets

[dump id=11393]

Bezoekers uit alle werelddelen. Op welk ander festival zie je dat? Luminosity Beach Festival doet het, en dat al tien jaar!

[dump id=11394]

2 opmerkingen

Jammer dat Lumi patent heeft op k*­t locaties.­ Fuel, Panama...­komop man er zijn zoveel betere locaties in dit land.­ Zonde weer dit!
Kaarten binnen.­ Wel eens met opmerking hierboven.­