Partyflock

Bax Music Open Dagen · twee dagen vol muziek op 27 en 28 mei

Bax Music Open Dagen · twee dagen vol muziek op 27 en 28 mei

gepubliceerd door , op
Bax Music Open Dagen (afbeelding)
LocatieBax-shop Site
StadGoes
Op zaterdag 27 en zondag 28 mei houdt muziekwinkel Bax Music in Goes de Bax Music Open Dagen. Bezoekers kunnen demo's, optredens en gitaarclinics bijwonen en zich laten informeren over de nieuwste trends en producten op het gebied van muziekinstrumenten, DJ-, studio- en PA-apparatuur, en verlichting. Daarnaast zijn er speciale aanbiedingen, winacties en een kids playground.

Programma
De Open Dagen vinden plaats in en rond de winkel van Bax Music aan de Olympiastraat te Goes. Op zaterdag 27 mei duurt het programma van 10:00 tot 17:00 en op zondag 28 mei van 12:00 tot 17:00. Het volledige programma is te vinden op bax-shop.­nl/opn-dagen.

Winacties
De eerste 100 bezoekers die op de Open Dagen 2017 een aankoop doen, ontvangen een gratis iDance hoofdtelefoon. Ook dingen bezoekers mee naar een mobiele geluidsset van Skytec t.w.v. €359,- door ter plaatse het spelformulier in te vullen.

Demodrop Lucien Foort
DJ/producer Lucien Foort is op zaterdag 27 mei aanwezig om demo's te beoordelen en er advies over te geven. Geïnteresseerden kunnen maximaal twee tracks meenemen op een USB-stick.

Optreden en meet & greet DJ Faya Lourens
Op zondag 28 mei sluit DJ Faya Lourens de Open Dagen af met een opzwepend optreden. Na afloop deelt ze handtekeningen uit en is er de gelegenheid voor het maken van foto's.

Nieuwe instrumenten en apparatuur
Naast de productspecialisten van Bax Music zijn er tijdens de Open Dagen vele merkspecialisten aanwezig om de nieuwste producten en ontwikkelingen te demonstreren. Zo kan de bezoeker informatie opdoen over instrumenten en apparatuur van diverse vooraanstaande merken als Fender, Yamaha, Sennheiser, Casio en Roland.