Partyflock

Lucas & Steve op mainstage Tomorrowland

Lucas & Steve op mainstage Tomorrowland

gepubliceerd door , op
FeestTomorrowland · Weekend I
OrganisatieTomorrowland Site
 ⊂ ID&T Site
LocatieSchorre Site
Datumvrijdag 21 juli 2017
ArtiestLucas & Steve Site
StadBoom
Op vrijdag 21 juli maakt het Nederlandse dj-duo Lucas & Steve hun debuut op de indrukwekkende mainstage van Tomorrowland in België, één van de grootste festivals ter wereld. Ze delen die dag het podium met wereldwijd bekende dj's als Tiësto en Carl Cox. Bovendien draaien ze de vrijdag daarna op de Spinnin' Sessions stage tijdens het tweede weekend van het festival.

Dit jaar, tijdens de dertiende editie van Tomorrowland in België, is er besloten het festival maar liefst twee weekenden plaats te laten vinden. Het immense festival, dat al meerdere keren verkozen is tot beste festival ter wereld, verwacht per weekend ruim 180.000 personen met 200 verschillende nationaliteiten. Lucas & Steve staan op beide weekenden geboekt.

De mainstage staat erom bekend ieder jaar groter en imposanter te worden en Tomorrowland boekt daar dan ook alleen de top van de dance-scene. Grote namen uit de de dance-wereld gingen Lucas & Steve voor. Het is voor het jonge dj-duo dan ook echt een kroon op hun carrière. 'Het is echt een eer dat wij mogen draaien op de mainstage van één van de grootste festivals te wereld met zo'n groot en uitzinnig publiek. Vorig jaar draaiden we op de Lost Frequencies stage en dat we nu op mainstage staan is echt een droom die uitkomt, aldus Lucas & Steve.

Naast het optreden op de Mainstage staan de jongens op vrijdag 28 juli ook op de Spinnin' Sessions stage samen met onder andere Firebeatz en Kris Kross Amsterdam. Verder zijn ze deze zomer op vele andere grote festivals te zien, zoals The Flying Dutch, Mysteryland en Wish Outdoor in Mexico. Niet alleen met gigs zijn de jongens "on a roll". Ook hun nieuwe single 'Up Till Dawn (On The Move)' lucasandsteve.­lnk.­to, die pas vorige week is gereleased, gaat als een speer. Het nummer werd meteen gebombardeerd tot Dance Smash op Radio 538, heeft airplay op alle grote Nederlandse radiostations en staat op de 25ste plaats in Nederlandse Top 40. De single heeft inmiddels al meer dan 1 miljoen plays op Spotify.