Partyflock

Click X Backspace at the beach w/ SASHA all day long

Click X Backspace at the beach w/ SASHA all day long

gepubliceerd door , op
Als er een dak op zou zitten, dan zou het er niet af gaan. Het zou de ruimte ingeschoten worden. Een strandfeest van Click is er altijd al een voor in de boeken, dit wordt er een als in the 'Never Ending Story'. Magisch, ontroerend en overdonderend.

Op vrijdag 2 juni brengen Click en Backspace de tot de verbeelding van iedere post-hippie generatie sprekende artiest Sasha naar het strand van Bloemendaal.

In een sterrenstelsel lang, lang geleden en ver, heel ver weg was er een handjevol gevleugelde pioniers in het elektronische geluid. Deze pioniers hadden de kracht hun publiek mee te voeren naar een betere wereld. Een wereld gevuld met stoere helden en bevallige prinsessen, niet eerder gehoorde magische melodieŽn en hypnotiserende, stimulerende bassen. Alles omkaderd met het tintelende randje van de onbegrensde liefde. Het universum van de 'second summer of love', waarin supersterren als Carl Cox, Danny Tenaglia en Sasha met hun scepter zwaaiden.

Click en Backspace halen laatstgenoemde voor een waanzinnige editie naar het Nederlandse strand. Dit belooft alles behalve een krakerige geschiedenisles. De ster van Sasha schijnt nog altijd ferm over het volledige universum van de elektronische muziek en in de Verenigde Staten heeft hij de status van een AAA-lijst popster. Zijn zomeragenda is gevuld op eilanden die er toe doen en daarbuiten op festivals en in clubs van New York tot Tokyo en vrijdag 2 juni met trots in Bloemendaal aan Zee.

Click en Backspace bundelen hun krachten voor de eerste (en zeker niet de laatste) keer. Vrijdag 2 juni is een klinkende editie die alle kennis en kwaliteiten van de organisaties samenbrengt voor een strandfeest van ouderwets krachtig kaliber en baanbrekend nieuw geluid. Click en Backspace invites Sasha aan het strand van Bloemendaal aan Zee. Een editie met een gouden randje en zilveren griffel en een feest voor de dansliefhebbers van het eerste uur tot de jongste generaties. Noteer hem in de agenda. Voorverkoop wordt sterk geadviseerd.

Line-up
Line-up is niet compleet.