Partyflock

Kaart verkoop Awakenings festival gaat snel

Kaart verkoop Awakenings festival gaat snel

gepubliceerd door , op
Wie nog kaarten wil scoren voor Awakenings Festival, 24 en 25 juni in Spaarnwoude, moet snel zijn. Er zijn alleen nog combitickets of losse kaarten voor zondag 25 juni verkrijgbaar, terwijl de zaterdag is uitverkocht. Awakenings, het bekendste en grootste outdoor technofestival ter wereld met meer dan 110 artiesten, vindt plaats op acht grote area's, met onder meer vier groots opgezette buitenpodia en vier zogenaamde TFS-tenten met vrije overspanning.

Awakenings Festival heeft een aantal opvallende namen aan zich weten te binden: Paul Kalkbrenner maakt zijn rentree met een nieuwe liveshow. De komst van Wighnomy Brothers is ook verzekerd. Zij hebben zich speciaal voor enkele exclusieve shows in de wereld herenigd, en Awakenings is daar een van. Daarnaast worden op zondag podia gehost door onder andere Adam Beyer met Drumcode en Joris Voorn met Spektrum. Het festival mag zich verder verheugen op de komst van ondermeer Sven Vath, Ricardo Villalabos, Maceo Plex, Chris Liebing, Joseph Capriati, Dave Clarke, Tale of Us, Loco Dice, Floorplan, Weval, The Black Madonna, Black Coffee, Len Faki en KiNK.

Awakenings bestaat 20 jaar in 2017. Om dat jubileum extra kracht bij te zetten werd onlangs voor het eerst tijdens een indoor-editie een dagprogramma in de Gashouder op het terrein van de Westergasfabriek georganiseerd. Bovendien bracht Monumental Productions, samen met uitgever Mary Go Wild, een speciaal jubileumboek uit. Het boek beschrijft de roemruchte geschiedenis van Awakenings. Het telt meer dan 50 interviews met artiesten als Adam Beyer, Sven Väth, Jeff Mills, Paul Kalkbrenner, Joris Voorn en Carl Cox. Ook oprichter Rocco Veenboer komt uitgebreid aan het woord. Daarnaast bevat het de Awakenings top 100, een overzicht van alle line ups, vele grappige en opmerkelijke anekdotes, en honderden foto's uit de Gashouder, NDSM, Rotterdam, Eindhoven en het festival.

Awakenings is het grootste en bekendste technofestival ter wereld. In april wordt de grens van 200 georganiseerde feesten overschreden en staat de teller inmiddels op ruim 2000 feesturen. Bovendien wordt het totale aantal van 1,5 miljoen bezoekers bereikt. Techno in al zijn diversiteit komt aan bod; naast de allergrootste namen van de hedendaagse scene is er zoals altijd ook veel ruimte voor nieuw talent, nieuwe sounds en de nieuwste, meest toonaangevende ontwikkelingen op het gebied van licht, geluid en decor.

De laatste kaarten voor Awakenings Festival zijn te verkrijgen via de website awakeningsfestival.­com

Het boek Awakenings 20 years of techno kan online besteld worden via: awakenings.­com/nl/en/20years/book

1 opmerking

Kaartverkoop*­