Partyflock

Oldschool Gangsters Outdoor 2017

Oldschool Gangsters Outdoor 2017

gepubliceerd door , op
Na de volledig uitverkochte editie in 2015 van Oldschool Gangsters Outdoor - 10 Years Anniversary binnen op het terras van Paviljoen Breezze waren de reacties zeer goed en was de sfeer dan ook optimaal en beloofde de organisatie dat dit een jaarlijks terugkerend evenement zou gaan worden.

Het heeft wat langer geduurd maar op zaterdag 20 mei 2017 vindt er dan eindelijk een nieuwe editie plaats van Oldschool Gangsters Outdoor in Brielle met de beste Oldschool Classics, Techno Classics, Club Classics en Early Rave. Deze aankomende editie zal dan ook echt een Outdoor evenement gaan worden, ze gaan nu het gras gebruiken om het evenement te organiseren wat is gelegen aan het water naast/achter Paviljoen Breezze!

Als je er 2 jaar geleden bij bent geweest weet je dat je aangenaam verrast gaat worden en aan de line up zal het zeker niet liggen met namen als Lucien Foort, The Darkraver, DJ Rob & MC Joe, Panic, Stanton om er maar een paar te noemen.

Momenteel is de kaartverkoop al in volle gang dus zorg dat je op tijd een ticket in je bezit hebt dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Want niets is zo vervelend dat wanneer al je vrienden binnen zijn en jij buiten staat omdat er geen tickets meer zijn.

Line-up:

Algemene info
Tickets Oldschool Gangsters Outdoor Verkrijgbaar online via Ticketscript voor: Gangster Ticket: Ä 20,-- (op=op)

9 opmerkingen

Interessant dit. Zou een serieuze optie geweest zijn als ik hier niet nu pas iets over gehoord zou hebben :nocheer:
Bobje...­ als je fan bent dan had je dit allang kunnen weten via een facebook en als je fan bent van een van deze bovenvermelde dj's had je dat hier ook al kunnen zien met waar ze draaien...­

Uitspraak van Tomato Joe op vrijdag 12 mei 2017 om 12:57:
facebook

Heb ik nietUitspraak van Tomato Joe op vrijdag 12 mei 2017 om 12:57:
had je dat hier ook al kunnen zien

Ik had het kunnen zien, maar ik heb het dus niet gezien. "Vroeger" was de flock qua nieuwsberichten gewoon het enige wat je nodig had. Ook de Noculan feestjes kreeg ik zo op de radar. Nu dus blijkbaar niet meer. Jammer, want ik was hier graag bij geweest.
DJ Rob
Artiest Rob

Uitspraak van Bobje op vrijdag 12 mei 2017 om 14:29:
Uitspraak van Tomato Joe op vrijdag 12 mei 2017 om 12:57:facebook
Heb ik niet▶Uitspraak van Tomato Joe op vrijdag 12 mei 2017 om 12:57:had je dat hier ook al kunnen zien
Ik had het kunnen zien, maar ik heb het dus niet gezien. "Vroeger" was de flock qua nieuwsberichten gewoon het enige wat je nodig had. Ook de Noculan feestjes kreeg ik zo op de radar. Nu dus blijkbaar niet meer. Jammer, want ik was hier graag bij geweest.

Ja das weer jammer....! Mail je anders wel in de toekomst hahaha ouwe Gangster
Huh

Uitspraak van DJ Rob op vrijdag 12 mei 2017 om 15:58:
Ja das weer jammer....­! Mail je anders wel in de toekomst hahaha ouwe Gangster

Haha (y)
laatste aanpassing
Centraal justitieel incassobureau heeft dit feest van mij afgepakt :( veel plezier allen.
:lol: