Partyflock

Programma We are electric weekender compleet

 

Programma We are electric weekender compleet

gepubliceerd door , op
Vandaag maakt de organisatie van We Are Electric Weekender het complete programma bekend voor de komende derde editie. In het weekend van vrijdag 16 juni tot en met zondag 18 juni zullen meer dan 100 optredens plaatsvinden aan het E3 strand in Eersel. Full weekend tickets (3 dagen incl. camping a €65,-), dagtickets en een beperkt aantal voordelige groepstickets zijn verkrijgbaar via via we-are-electric.­nl.

Met de bevestiging van de laatste namen is de programmering voor de derde achtereenvolgende editie van We Are Electric Weekender compleet. Goose, Ronnie Flex & Deuxperience Band, THE HIM, Yung Internet, Art Inc, Baromar, Bennie Batra, Bonxo, CHIMP, Davy Brandts, DJ EZD, Elle Rich, Falco Benz, Gridlok, Herman, Jagerstrike, Jengi Beats, Joshua J, Kazkid, Keezus Christus, Lady Bee, Legy X Le Cap, Marlon Galvao, Michael Miller, Michieltjee, Misanthrop, Naffz, NCT b2b Zazu, Nixus FT. MC Jordan, Paquito Moniz, Pluk van de Partyflat, Posij, Pythius, R.A.M.B., RAWENDZ, Raywell, Red Lebanon, Retrovision, Rugged, Sebastian Bronk, Signal, Silvahfonk, Sjannies, Snelle Jelle, Team Rush Hour, Txoria & Bob Solo en Wantigga zijn de laatste toevoegingen. In totaal worden er meer dan 100 nationale en internationale optredens verwacht op de diverse podia van het festival.

Eerder werden onder meer Pendulum Live, Rudimental (dj-set), Goldfish, Knife Party, Jeff Mills, Mr Oizo, Noisia 'Outer Edges' en Tchami al bevestigd. De volledige line-up en dagindeling, inclusief hostings van Future House Music, Losjes, Blackout, Electric Deluxe, Korsakov, Vunzige Deuntjes, Planet Subcultuur, Major League en Biki90 is te vinden op de geheel vernieuwde website we-are-electric.­nl.

Derde festival dag op zondag & nachtprogramma Het festival opent zijn deuren op vrijdag 15:00 (camping check-in al vanaf 9:00) en eindigt op zondag om 23:00 (camping check out maandag 12:00). Op het festivalterrein gaat het programma op vrijdag en zaterdag 's nachts tot 1.00 uur door en kunnen onvermoeibare kampeerders doorfeesten tot de vroege uurtjes in de RGB Silent Disco op de camping.

We Are Electric Weekender is drie dagen met vrienden losgaan op nieuwe, eigenwijze en avontuurlijke elektronische muziek. Het festival biedt een veelzijdige en internationale programmering van maar liefst 100 (live) optredens en dj's. Van drum 'n' bass tot electro en van trap door naar house en techno. Buiten de muziekarea's is er ook ruimte voor de nodige ontspanning. Neem een duik in het water van het kraakheldere meer of relax op de camping aan het uitgerekte zandstrand.

We Are Electric Weekender
Vrijdag 16 t/m zondag 18 juni - E3 Strand, Eersel (vlakbij Eindhoven)
  • Weekendticket 3 dagen incl.camping €65,- (excl. servicekosten)
  • Vrijdagticket : €29,- (excl. servicekosten)
  • Zaterdagticket:: €45,- (excl. servicekosten)
  • Zondagticket:: €39,- (excl. servicekosten)
  • Groepsticket: Weekend incl camping 6 voor 5: €325,- (beperkt aantal, excl. servicekosten)

Electric Paradise Accommodatie upgrades met onder meer Legertenten en Tipi's.

Meer informatie en tickets: we-are-electric.­nl. Toegang alleen voor
bezoekers van 18 jaar of ouder.

1 opmerking

pendulum live (L)