Partyflock
 
­ Nederland

The Promised Land brengt jaren '90 sfeer terug met alle kopstukken van toen

gepubliceerd door , op
The Promised Land Open Air
28 december 2016
Weet je nog? Housefeesten in verlaten loodsen en op bedauwde velden. Vlinders in je buik bij het opdoemen van de bas. 'One nation under a groove.' Urenlang doorknallen met je nieuwe beste vrienden. Dansen tot je erbij neerviel…

Op 10 juni brengt The Promised Land de magische jaren negentig terug naar De Ven in Velsen-Zuid – met op het affiche ruim dertig kopstukken uit die gouden housejaren. Je kunt je bij de vier podia van het festival heel de dag onderdompelen in de beste elektronische muziekstromingen uit de 90's: van house en clubhouse tot techno, van technotrance en hardhouse tot early hardcore.

Het muzikale aanbod liegt er niet om. Als je met een tijdmachine terug was gereisd naar de jaren negentig om te flyeren, was iedereen alsnog stijl achterovergeslagen. Haast alle smaakmakers uit de periode '89-'99 zijn present. Van 's Neerlands beste live-acts Quazar en Acid Junkies tot Britse techno-legenden Dave Angel en Dave Randall, van househelden Erick E en Per tot techno-iconen Miss Djax, Alexander Koning en Misjah. En niet te vergeten hardcore pioniers Dano, Gizmo en Darkraver. En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Door al deze geweldige artiesten te boeken en door te werken met een beperkt aantal kaarten, brengt The Promised Land iets heel bijzonders terug: de geweldige sfeer van toen. Weinig feesten houden de fakkel van die prille scene – met al zijn liefde, onschuld, energie en verbroedering – zo goed brandend als dit unieke festival, dat inmiddels haar derde editie beleeft. Naast muziek kun je ook genieten van het altijd rijke aanbod street art en decoratie.

En wie 's avonds nog niet is uitgedanst, kan tot in de vroege uurtjes door op de after in de kerk van het nabijgelegen Ruigoord.

The Promised Land Open Air
  • Zaterdag 10 juni
  • 13.00 – 23.00u
  • De Ven 1981
  • Velsen-Zuid


Tickets:
yourticketprovider.nl

After party at Ruigoord:
The Promised Land Open Air after

Line-up:


Combi 35,-
Extreme Early 20,-
Early 22,50
Normaal 25,-
Late 30,-

groeps 5 pers 90,-
groeps 10 pers 175,-