Partyflock
 
­ Nederland

Royal dutch Eindhoven is klaar voor koningsnacht & dag

gepubliceerd door , op
Royal Dutch Eindhoven
17 maart 2017
Royal Dutch maakt zich op voor het grootste oranjefeest in hartje Eindhoven. Op Koningsnacht (woensdag 26 april) én Koningsdag (donderdag 27 april) wordt het Stadhuisplein in Eindhoven volledig overgenomen door het nieuwe Koningsnacht & -dag evenement Royal Dutch. Op Koningsnacht zullen tussen 19:00 en 01:00 uur de lekkerste setjes gedraaid worden door onder andere Kris Kross Amsterdam, Dirtcaps en Billy The Kit. Op Koningsdag trekt de oranjegekte alweer vroeg aan en zullen onder andere Quintino, Bassjackers, Jay Hardway en Sick Individuals tussen 12:00 en 00:00 uur hun koninklijke draaikunsten komen vertonen. Ook belangrijk om te weten: Royal Dutch Eindhoven is helemaal GRATIS toegankelijk! Check snel de laatste informatie en de timetable om van Koningsnacht en –dag 2017 één groot feest te maken.

Timetable
Koningsnacht – 26 april


Koningsdag – 27 april


Gegarandeerd toegang & VIP tickets
Royal Dutch is een gratis toegankelijk Koningsnacht en -dag festival voor bezoekers vanaf 18 jaar. In het hart van de stad, op het Stadhuisplein, zal het grootste oranjefeest van Eindhoven plaatsvinden. Royal Dutch hanteert een vol = vol beleid. Er wordt daarom dan ook aangeraden op tijd naar het Stadhuisplein te komen. Bezoekers die gegarandeerd toegang willen tot het terrein, kunnen een Royal Entrance ticket kopen. Dit ticket kost €15 (ex. fee), geeft gegarandeerd toegang en is inclusief 5 consumptiemunten én toiletbandje. Met een volwaardig VIP deck maakt Royal Dutch het voor bezoekers ook mogelijk om Koningsnacht & -dag nog iets royaler te vieren. Een VIP ticket is verkrijgbaar vanaf €35 (ex. fee) en geeft gegarandeerd toegang tot het terrein en VIP deck, is inclusief 5 consumptiemunten en VIP toiletten. Royal Entrance & VIP tickets zijn verkrijgbaar via royaldutcheindhoven.nl.

Locatie
Royal Dutch vindt plaats op het Stadhuisplein in Eindhoven, vlakbij het Stratumseind. Het Stadhuisplein is zowel te voet als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf het Centraal Station Eindhoven is het slechts 10 minuten lopen tot het Stadhuisplein. Bezoekers die met de auto komen moeten rekening houden dat het grootste gedeelte van de binnenstad afgesloten is.