Partyflock

Niks minder dan de hardste drum and bass bij Inversion

Niks minder dan de hardste drum and bass bij Inversion

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 21 juli is de derde editie van Inversion! Dit keer in samenwerking met het allergrootste drum and bass festival ter wereld: Inversion × Let it Roll. Met internationale headliners zoals Mefjus, Hypoxia, Nickbee, A-Cray en Barbarix zal dit een van de hardste drum and bass avonden van Nederland worden!

Voor deze derde editie hebben de mannen van Inversion het onmogelijke gepresteerd: ze gingen de samenwerking aan met 's werelds grootste drum and bass festival van de wereld Inversion × Let it Roll en kregen het zo voor elkaar om de 'Official Pre-party' in Nederland te organiseren. Dit vraagt om een uitgebreide aanpak en een line up om van te smullen! Daarom strikten ze Mefjus, die momenteel een van de grootste spelers in de drum and bass scene is, maar ook Hypoxia, die eerder al acte de présence gaf op Rampage, het grootste dubstep & drum and bass feest ter wereld.

Uiteraard biedt de Inversion crew ook weer ruimte aan nieuw talent wat zich onophoudelijk aandient. Daarom zal de P60 Suite weer omgetoverd worden tot een knusse hangout waar de aanstormende, lokale helden hun skills kunnen tonen.

Inversion is bovendien nog lang niet klaar met Amstelveen. Tijdens deze avond wordt de line up van de volgende editie namelijk al bekend gemaakt! Tickets zijn dan ook direct verkrijgbaar. Maak je klaar voor weer een monsterlijke editie van het hardste drum and bass feest van Amstelveen en omgeving: Inversion!

1 opmerking