Partyflock

Dj Hardwell opent guestlist voor zijn 'united we are by hardwell' om 100.000 jongeren in India te voorzien van onderwijs

Dj Hardwell opent guestlist voor zijn 'united we are by hardwell' om 100.000 jongeren in India te voorzien van onderwijs

gepubliceerd door , op
Dj Hardwell opent guestlist voor zijn 'united we are by hardwell' om 100.000 jongeren in India te voorzien van onderwijs (afbeelding)
ArtiestHardwell Site
Op 13 december 2015 sloeg DJ/producer Hardwell de handen ineen met India's United Welfare Trust en non-profit organisatie Magic Bus uit Mumbai om samen het liefdadigheidsevenement 'World's biggest Guestlist' te organiseren om zo ruim 18.000 jongeren uit de sloppenwijken van India te voorzien van onderwijs. Nu anderhalf jaar later heeft Hardwell aangekondigd terug te keren naar Mumbai met een nieuw doel: onderwijs bieden aan 100.000 jongeren!

Samen met Shailendra Singh oprichter van de organisatie GuestList4Good en Anna Knaup (CEO van Anna Agency) heeft Hardwell besloten terug te keren naar India om het 'Worlds Biggest Guest List Festival' (WBGLF) te organiseren, dit in samenwerking met Hardwell's United We Are foundation. 'World's Biggest Guest List wordt dit jaar flink uitgebreid, in plaats van 1 dag wordt het nu een 3-daags festival met onder andere sport, live Bollywood en pop muziek. Op zondag zal Hardwell het festival afsluiten met een unieke show genaamd 'United We Are by Hardwell'.

Over het doel van deze editie van "World's Biggest Guest List Festival' en de United We Are foundation zegt Hardwell: "In 2015 hebben we geholpen om meer aandacht te krijgen voor de toekomst van jongeren die leven in Mumbai. Het hele team was ondersteboven door de vele positieve reacties van de fans en sponsors. Ondanks dat we ons doel hadden bereikt voelde het als het begin van iets groters. We hadden allemaal het gevoel dat we nog meer konden doen, dus toen hebben we besloten om dit jaar terug te keren met een nog groter event en met als doel 100.000 jongeren onderwijs te bieden. Deze keer zal ik het niet alleen doen, ik zal worden bijgestaan door mijn beste dj-vrienden die mij gaan helpen om dit doel te verwezenlijken".

Tijdens de show die 'United We Are by Hardwell' heet zal Hardwell samen met zijn DJ vrienden optreden om zo meer bewustzijn te creŽren voor de slechte leefomstandigheden van de kinderen in de sloppenwijken van Mumbai en het belang voor educatie voor deze kinderen aan te kaarten.

Om op de guestlist voor 'United We Are by Hardwell' te komen kunnen fans zich registeren via: foundation.≠djhardwell.≠com

Door weer samen te werken met het Magic Bus programma wordt er internationaal aandacht gevraagd voor het onderwijsprobleem in Mumbai. Het doel van 'World's Biggest Guest List' is simpel: een educatieve revolutie starten zodat jongeren uit de sloppenwijken een kans krijgen op onderwijs.

Anna Knaup zegt hierover: "Het voelt goed om weer terug te keren naar Mumbai met de United We Are Foundation. Tijdens onze eerste trip hebben we de jongeren uit de sloppenwijken ontmoet en hebben we met eigen ogen kunnen zien wat de support van over de hele wereld voor deze kinderen kan veranderen. De armoede waarin deze kinderen leven is echt hartverscheurend. We hebben nu de kans om terug te keren met een nog groter event, waarmee we nog meer jongeren kunnen helpen een beter leven op te bouwen".

Oprichter van Guestlist4Good, Shailendra Singh voegt daaraan toe: "84 miljoen jongeren in India gaan niet naar school, dat is meer dan de gehele populatie van Duitsland. Samen met Anna Knaup en Hardwell willen we in 2017 het grootste entertainment liefdadigheidsevenement ter wereld organiseren. Samen met de hulp van alle fans willen we 100.000 jongeren uit de sloppenwijken de kans geven om een betere toekomst op te bouwen door deel te nemen aan het Magic Bus programma. Om de fans te bedanken voor hun steun geven wij hen een evenement om niet meer te vergeten".

'World's Biggest Guest List Festival' en de United We Are Foundation werken samen met NGO Magic Bus om met het evenement aandacht te vragen voor de jongeren uit de sloppenwijken van Mumbai en hen kansen te bieden op een betere toekomst.