Partyflock

Are you ready to RISE?

Are you ready to RISE?

gepubliceerd door , op
Are you ready to RISE? (afbeelding)
FeestRISE · This is Hard Dance
OrganisatieRISE
LocatieAIR Site
Datumzaterdag 20 mei 2017
WinactieRISE actie, gesloten
StadAmsterdam
Nederlands
Engels
Nederland staat bekend om zijn feestelijke cultuur, overvloed aan windmolens en natuurlijk de hardere stijlen. Maar als deze beweging zo wijdverbreid is, hoe komt het dan dat er een gebrek aan haar aanwezigheid in de partij hoofdstad van het land?!

Dat alles is aan het veranderen.

Amsterdam, bekend om zijn prachtige grachten, ontspannen sfeer en prachtige architectuur is 's nachts zonder twijfel een van de meest bruisende steden in de wereld als het gaat om de clubcultuur. Met een trendy, intiem en underground vibe, staat de clubbing wereld op het punt opgeschud te worden met de introductie van een nieuw concept dat de hardere stijlen voor iedereen toegankelijk maakt!

In samenwerking met AIR Amsterdam, zal RISE een reis verzorgen door de Hard Dance muziek, met als doel om licht te werpen op de verschillende sub-genres van de beweging. Met een clubcultuur die gebombardeerd wordt met Techno, Hip-Hop en Bigroom House, is het tijd dat Amsterdam zijn nodige portie Hard Dance muziek krijgt en RISE gaat precies dat brengen!

Klaar om Amsterdam een uniek elan te brengen, zal dit pittige nieuw concept tonen wat Hard Dance muziek is, en waar we voor staan als gemeenschap en levensstijl. Met een eclectische line-up van top-tier kunstenaars die deze kruistocht ondersteunen, zal RISE zijn vooral terug te gaan naar de wortels en het tonen van Hard Dance in zijn puurste vorm.


Tickets
15 euro via Paylogic.

Partyflock
facebookpage Facebookpage
instagram Instagram
spotify Spotify