Partyflock

Dirtcaps geeft 3FM de premiere van nieuwe track

Dirtcaps geeft 3FM de premiere van nieuwe track

gepubliceerd door , op
Dirtcaps geeft 3FM de premiere van nieuwe track (afbeelding)
ArtiestDirtcaps Site
Dirtcaps is niet te stoppen. Slechts twee weken na het uitbrengen van hun eerste mixcompilatie ('DIME PIECES') is het Nederlandse dj- en producerduo met een nieuwe single op de proppen gekomen. 'Midnight Sun' werd gisterochtend gepremierd op 3FM en is vandaag uitgebracht op hun Dirtcaps' eigen label KLASH. Komende maandag, op 17 april, maken de heren daarnaast hun opwachting op het 3FM Awards-festival.

In 'Midnight Sun' komt het typische Dirtcaps-geluid samen met de vocalen van RAPHAELLA. De track is gebouwd op kleurrijke akkoorden en bevat een scala aan fijne ritmes en zuivere synths. Het is een schitterende radioplaat en dat is ook precies hoe de jongens van Dirtcaps het bedoeld hebben.

De jongens van Dirtcaps stonden op wereldberoemde festivals als Defcon.1 in Chili, Tomorrowland, Tomorrowworld en Mysteryland, werkten samen met namen als Hardwell, W&W, DJ Carnage, Laidback Luke en Coone en hebben samen met de Amsterdamse platenmaatschappij Armada Music hun eigen label opgezet: KLASH. 'Midnight Sun', de plaat die vandaag op hun label is uitgebracht, laat heel goed zien wat Dirtcaps op productievlak allemaal in huis heeft.