Partyflock

Lief Festival 2017 · The Tree of Lief

Lief Festival 2017 · The Tree of Lief

gepubliceerd door , op
De slogan 'Don't ever lose your sense of wonder' rees eerder al op en heeft een innige verbintenis met Lief Festival gekregen.

"Laat je verwonderen en zoek naar dat wat niet te verwachten valt." Lief laat ons festivalhart flink grommen en verwondert ons met haar speelse, verrassende en muzikale elementen. Het levendige en avontuurlijke karakter uit zich in het nieuwe kunstwerk. The Tree of Lief kronkelt ineen tot het eeuwige hart en brengt ons samen in een wereld waar muziek en creativiteit centraal staat.

Het Utrechtse Strijkviertel wordt op 2 september 2017 omgetoverd tot de festivalwereld van Lief. Een plek om muzikaal verrast te worden, maar ook om de smaakpupillen te verwennen en om onze ogen uit te kijken. Wie goed kijkt, ziet meer.

Een dag op Lief brengt iets fascinerends met zich mee. Struinend over de paden van het festival weten we niet zo goed waar we zijn en kijken moeten, maar worden onze ogen en oren flink verwend. Vermaak je met een kleine speurtocht: Achter elke boom verschuilen kunstenaars om ons met iets groots of kleins te charmeren. Merkwaardige installaties, bijzondere lichtkunsten en speelse verrassingen houden ons bezig als we van area naar area hoppen.

Lief heeft 6 area's gecreŽerd op haar festivalterrein en heeft een flinke lijst met muziekkunstenaars om ons te overrompelen met klanken van ongerepte Techno, Deep-/Techouse, House, Disco en Funk. En wie weet ontdek je nog wel een extra verborgen plekje. De line-up is in aantocht!

En net als vorig jaar zal de feniks ons koesteren en ons met een warm hart verwelkomen in de festivalwereld van Lief. Welkom op Lief Festival 2017!

1 opmerking

Heel relaxed feestje gehad vorig jaar (L)
Kijk uit naar deze editie! :D