Partyflock

Klaar met Bevrijdingsfestival? · Dan ga je lekker fout doen in Club Poema

Klaar met Bevrijdingsfestival? · Dan ga je lekker fout doen in Club Poema

gepubliceerd door , op
Voute Frijdag (flyer)
Club poema opent op vrijdag 5 mei haar deuren om fout Utrecht welkom te heten op een van de foutste feestje van het jaar: : Voute Frijdag". Reken op foute hitjes van de afgelopen 20 jaar die in je hoofd blijven hangen, waar je stiekem van houdt maar het nooit durft te zeggen of die je doen denken aan je kleine zusje die dacht dat deze nummers 'vet cool' waren. Zodra bevrijdingsfestival haar hekken sluit, ben je welkom in Club Poema. Uiteraard is de entree van deze bevrijdingsfestival after helemaal gratis.

Verwacht een nacht vol gekkigheid, bier, fris en wijn voor maar 2 ekkies en deze nacht staan de foutste shotjes op de kaart. Ballonnen, slingers en glitters kunnen niet uitblijven. Deze avond word Poema omgetoverd tot een glittermagisch walhalla.

Tijdens deze avond worden de hitjes vakkundig aan elkaar gedraaid door DJ Luxor, ook wel bekend van het Foute Uur van Q-music maar ook van o.a Fijne Deuntjes, De Beurs, De Vrienden en ESN Student Night in Club Poema waar hij één van de residents is die elke dinsdag weer één groot feest bouwt met nationale en internationale studenten.