Partyflock

Pablo discobar presents Dan Shake

Pablo discobar presents Dan Shake

gepubliceerd door , op
Pablo Discobar presents Dan Shake (flyer)
De mannen van Club Loud zetten 21 april in TivoliVredenburg alweer hun zevende clubavond neer met Utrechts gezelligste dansavond Pablo Discobar. Het eigen Pablo Discobar Soundsystem trapt af, waarna de jonge discosensatie Dan Shake de uitgedoste Cloud Nine op z'n kop zal zetten.

Dan Shake is de eerste niet uit Detroit afkomstige artiest die tekende bij het Mahogani Music recordlabel van disco en house legende Moodymann. Dat belooft veel goeds! "We zijn continu op zoek naar de tofste artiesten passend bij Pablo Discobar. Op het moment dat Dan Shake in beeld kwam in de house- en disco scene, wisten we direct dat we deze man naar Utrecht moesten halen", vertelt Patrick Ligthart, één van de oprichters van Club Loud.

Sinds twee jaar zetten de mannen van Pablo Discobar overal waar ze komen de boel in vuur en vlam. "In thuisbasis TivoliVredenburg is de formule hetzelfde als altijd: alles is aanwezig voor een nacht lang dansen", legt medeoprichter Jeroen Woertink uit, "het doel van de clubavonden van Pablo Discobar is het creëren van een omgeving waarin de DJ's vrij zijn om onze bezoekers te verrassen met oude, nieuwe en vooruitstrevende dansmuziek."

Tickets zijn website van TivoliVredenburg en bij alle 480 Primera-winkels.