Partyflock

Mazda en Beardyman maken unieke track met auto · Het Gouden Festivalbandje

Mazda en Beardyman maken unieke track met auto · Het Gouden Festivalbandje

gepubliceerd door , op
Mazda en Beardyman maken unieke track met auto (afbeelding)
ArtiestBeardyman Site
Hoe klinken velgen? Of leren stoelbekleding? En een beat gemaakt met een ronkende 4 cilinder motor? Mazda daagde artiest Beardyman (UK) uit om een track met een Mazda te maken. Bekijk de video hier.

Beardyman was voor deze uitdaging de perfecte match met Mazda. Hij staat erom bekend muziek te maken met de laatste technologische innovaties en wat hij normaal met zijn stem doet, creëerde hij nu met de verschillende auto-onderdelen van de Mazda MX-5.

Het dichtslaan van de motorkap werd de kick, de ronkende motor de bas, wrijving van de leren stoelbekleding de high hat. Elk geluid nam hij op en deze zette hij in een loop op zijn zelfontwikkelde samplecomputer. Vervolgens ging hij live improviseren waardoor alle individuele muzieklijnen als instrumenten samenkwamen. Alsof hij één werd met de auto.

Deze zomer kun jij ervaren hoe het is om je één te voelen met je muziek en je auto. Met het Gouden Festivalbandje maak je namelijk kans om in een Mazda naar keuze naar je favoriete festival in Europa te rijden. Ga naar goudenfestivalbandje.­nl om je in te schrijven.Highlights
  • Beardyman maakte muziek met een Mazda
  • De geluiden van losse auto-onderdelen verwerkte Beardyman in een track
  • Zowel Beardyman en Mazda geloven in eenwording tussen mens en machine
  • Met het Gouden Festivalbandje word je één met je auto en muziek
  • Rijd in een Mazda naar keuze naar je favoriete festival in Europa
  • Schrijf je in op goudenfestivalbandje.­nl