Partyflock

Ben jij klaar voor dť ultieme battles op het Almere Strand

Ben jij klaar voor dť ultieme battles op het Almere Strand

gepubliceerd door , op
Titan vs Regain vs Requiem, Kronos vs Outbreak en The Opposition. Dit zijn stuk voor stuk unieke en keiharde battles die jij op zondag 16 april kunt gaan bewonderen tijdens Megabase Outdoor - The RAW Battles op het Almere Strand! Check hieronder de Łber dikke battles die High Energy Events voor je heeft samengesteld, scoor je Discount Tickets vandaag nog voor slechts Ä15,- (ex. Fee) op megabase.≠nl en spread the word!

All You Need To Know!
Bekijk hieronder alle battles en belangrijke informatie voor Megabase Outdoor 2017!

Time-Table

Ticketverkoop
Tickets voor Megabase Outdoor zijn te koop op megabase.≠nl of bij een van de 450 Primera winkels en kosten slechts Ä15,- ex. Fee. Voor de late beslissers is er ook een deurverkoop. Tickets aan de deur kosten Ä25,-

Weersverwachting
Het weer voor aankomend weekend ziet er goed, maar fris uit. In Nederland weet je het maar nooit met het weer, houdt er daarom rekening mee dat het in de avond flink kan gaan afkoelen. Er zijn op het terrein voldoende kluisjes aanwezig voor een extra trui of jas.

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd voor Megabase Outdoor is 18 jaar.. Neem ten alle tijden je ID-kaart mee, hier gaat namelijk om gevraagd worden.

Camera's
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie. Helaas is de selfie-stick niet toegestaan op Megabase Outdoor.

Merchandise
Er is op het festival een vette merchandise stand aanwezig met kleding van o.a. High Energy Events en Megabase! Meer info? Check highenergymerchandise.≠com.

Kluisjes
Er zijn op Megabase Outdoor voldoende kluisjes aanwezig. Kluisjes kosten Ä7,00 + een borg van Ä5,- welke je weer terug krijg wanneer je je kluissleutel inlevert. Liever pinnen? Ja graag!

Pinnen
Het is mogelijk om te pinnen op Megabase Outdoor. Er zijn voldoende pinapparaten aanwezig, zowel bij de entree, kluisjes, merchandise stand als bij de muntenverkoop.

Openbaar Vervoer
Ga goed voorbereid op reis, en doe kort voor vertrek de Reisplanner-check. Vanaf 10 dagen voor vertrek zijn de werkzaamheden aan het spoor, die van invloed kunnen zijn op je reis, verwerkt in de NS Reisplanner www.≠ns.≠nl/reisplanner . Onderweg check je je reis op ns.≠nl of de Reisplanner Xtra.

Routebeschrijving
Kom je met de auto naar Megabase Outdoor? Volg dan vanaf de A6 de gele borden / tekstwagens "Megabase". Gebruik geen navigatiesysteem vanaf het eerste gele bord. Vanwege het evenement is een aantal wegen afgesloten. Dit herkent je navigatiesysteem niet.

Parkeren
Kom je met de auto naar Megabase Outdoor? Vergeet dan niet vooraf je parkeerticket online te bestellen highenergyevents.≠acemlnb.≠com. Je bespaart hiermee Euro 5,-. Het parkeertarief bedraagt Euro 10,- in de voorverkoop en Euro 15,- op de parkeerplaats. Je kunt kosten besparen door je parkeerticket van tevoren te kopen via OnlineTicket.≠nl. De tickets worden verzonden per e-mail en zijn te downloaden via Mijn Account op onlineticket.≠nl.

Eten en Drinken
Het is niet toegestaan eten en/of drinken mee te nemen op het festivalterrein. Iedereen wordt bij binnenkomt vriendelijk verzocht etenswaren en drinkwaren weg te gooien.

Zero Tolerance
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

1 opmerking

Helaas is de selfie-stick niet toegestaan op Megabase Outdoor.­ Eindelijk dat ze dit erbij gaan zetten die irritante dingen