Partyflock

Mazzo is back terug in Radion

 

Mazzo is back terug in Radion

gepubliceerd door , op
Bekend met namen als Manic Monday, Lucid Interval, Per's Paradise, Choice, The Gathering en/of Sex, Love & Motion? Dan heb je ooit een tijd in Mazzo rondgehangen. De legendarische nachtclub aan de Rozengracht in Amsterdam is niet meer, maar voor de echte liefhebber is er zaterdag 22 april een onvervalst avondje Mazzo in Radion, Amsterdam.

Mazzo: de naam alleen al spreekt hele generaties tot de verbeelding. Opgericht in 1980 was de club de eerste jaren het domein van rockers, punkers en new wavers.

House
In 1989 gingMazzo over op de housemuziek en begon het tijdperk van de gabbers, smileys, trancehippies en technofreaks. Maar het maakte eigenlijk niet uit wie of wat je was: je vermaakte je altijd wel.

Roerige jaren
In 1995 en 1996 beleefde Mazzo enkele roerige jaren. Na een brand verhuisde de club noodgedwongen een jaartje naar de Oudezijds Voorburgwal. Eenmaal terug aan de Rozengracht deed de politie een inval wegens drugs.

Kind aan huis
Natuurlijk is het feestje op 22 april gericht op de Mazzo-gangers van weleer, zij die kind aan huis waren en regelmatig tot de vroege uurtjes helemaal los gingen aan de Rozengracht. Maar het is ook juist bedoeld de huidige generatie clubbers te laten proeven van het echte Mazzo-gevoel.

Line-up
Bezoekers kunnen hun hart ophalen aan de unieke, eigenzinnige en hypnotiserende Mazzo-sound.


Mazzo is back