Partyflock

Aanstaande zaterdag is Girls Love DJs & Friends terug in AIR

Aanstaande zaterdag is Girls Love DJs & Friends terug in AIR

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 8 april is Girls Love DJs keihard terug in AIR Amsterdam met 'Girls Love DJs & Friends'. Breng je date, je wingman, je girls én je girls want ze gaan weer doen waar ze goed in zijn: party maken! Er zijn nog steeds geen spelregels, wordt nog steeds vals gezongen en dansen tot in de vroege uurtjes is een vereiste.

Natúúrlijk komt er ook weer een blik aan supersterren naar AIR voor deze bijzondere editie, die ook nog eens precies één dag na hun internationale debuut release op Spinnin' Records plaatsvindt.

Het affiche:
Stonden ze vorige week nog op de mainstage van Ultra Music Festival in Miami samen met DJ Snake, deze zaterdag staan de mannen van Moksi gewoon lekker in AIR. Voor Girls Love DJs zelf wordt het een thuiswedstrijd waar hij zich lang op heeft verheugd, "heel veel zin om met zoveel fijne mensen weer eens in AIR te mogen staan en dat ook nog eens precies 1 dag na mijn eerste officiële release op Spinnin Records, lekker gaan", aldus Girls Love DJs. Naast Moksi, staan onder andere Yung Felix, Jasha Rudge, Dylan Lucky en Weslo op het programma. Deze laatste heeft onlangs nog de hitsingle Je Gaat Zo Dik van Lil Kleine geproduceerd en is bezig met een mooie opmars in Nederland. In de tweede zaal wordt er onvervalst gedanst en gehighfived op de lekkerste rnb en hiphop bij Prom Night.

Tot zaterdag!