Partyflock

andaGucha Festival 2017 start kaartverkoop

 

andaGucha Festival 2017 start kaartverkoop

gepubliceerd door , op
LandaGucha Festival (flyer)
Na een gezellig, sfeervol, verfrissend en dus zeer succesvolle eerste editie kon een vervolg van LandaGucha Festival niet uitblijven en zal het vanaf vanavond 19:00 uur mogelijk zijn om tickets te bemachtigen voor de nieuwe edite. Met 22 juli als nieuwe datum, strijkt het weekend festival dit jaar wederom neer in de groene oase van Landgoed Velder, een locatie die voor de dance liefhebber de afgelopen jaren verborgen is gebleken en nu de perfecte match blijkt met dit creatieve festival. De basis van LandaGucha Festival is de samenwerking van de tofste concepten uit het brabantse nachtleven. Met deze partijen presenteert LandaGucha ook dit jaar weer een vernieuwend muzikaal programma binnen de Brabantse festivalscene. Deze mooie samenwerkingen zijn één van de bouwstenen van dit nog jonge project van Par-T & Puinhoop Kollektiv.

Met Eclectic, House & Techno, HipHop en Guilty Pleasures als peilers verdeeld over 4 podia is LandaGucha een frisse nieuwe wind en dat bewezen ze afgelopen maandag wederom toen ze de line-up van hun eerste stage aankondigden. Het eclectische podium, gehost door Puinhoop Kollektiv zelf, is een mix van de artiesten die nu hot zijn binnen de Nederlandse eclectische scene en Internationale grote namen die vernieuwend durven zijn.

Eclectic by Puinhoop Kollektiv
WE ARE GTA (USA)
Jonna Fraser
LNY TNZ
Kraantje Pappie
JOYRYDE (CAN)
Freddy Moreira
Bizzey
Puinhoop Kollektiv
Rugged
Daisy's Dj Team
Joshua J

LandaGucha Festival kondigt vanaf nu iedere week de programmering van een stage aan, ook zal er binnenkort wat meer duidelijk worden over de creatieve invulling van het festival. Het is dus verstandig de socials goed in de gaten te houden.

De kaartverkoop start vanavond (5 april) om 19:00 uur voor €24,50. 'Kollektiv's Items' zullen tot drie weken voor het festival verkrijgbaar zijn, daarna gaan de tickets voor €29,50 over de digitale toonbank. Ook is het mogelijk om voor €5,- een plek op de camping te bemachtingen en van vrijdagmiddag tot zondag te genieten van LandaGucha Festival. Tickets voor zowel het festival als voor de camping zijn te verkrijgen op www.landagucha.com.