Partyflock

Sunrise Festival verwacht sterke groei met 5e editie

Sunrise Festival verwacht sterke groei met 5e editie

gepubliceerd door , op
Sunrise Festival – "Escape into Happiness"
Sinds 2013 vindt tijdens het laatste weekend van juni het Sunrise Festival plaats in Gierle. In de voorbije jaren groeide Sunrise jaar na jaar, en na een periode van 5 jaar, is Sunrise Festival nu een challenging dance festival met nationale uitstraling!

Het laatste weekend van juni is voor jongeren traditioneel hèt ideale weekend om 3 dagen alles te vergeten en te genieten met hun vrienden op Sunrise, waar alles draait om ontdekking, muziek, en belevenis!

Beleving maakt onderscheid
Festivals die meer doen dan enkel artiesten programmeren, maar ook bewust kiezen voor "beleving", zitten in de lift, en dat merkt Sunrise Festival ook aan de kaartverkoop. De extra voordelige Early Bird tickets gingen in de koude wintermaanden als warme broodjes over de spreekwoordelijke toonbank.

Voor de aankomende 5e editie breidt Sunrise dan ook uit met een extra festival dag op zondag en wordt er nog creatiever gebruik gemaakt van de troeven van de prachtige locatie, De Lilse Bergen. Met een centrale ligging, een makkelijke bereikbaarheid via de autostrade E34 op amper 20 minuten van Antwerpen, ruime parkeermogelijkheden en vlotte bereikbaarheid via het openbaar vervoer is het dè ideale locatie om de dance festivalzomer te starten.

5 jaar Sunrise, 10 podia en meer dan 250 artiesten
Op 23, 24 en 25 juni kunnen jongeren het einde van de examens en de start van de zomervakantie vieren op en rond het strand van De Lilse Bergen in Gierle, in het hartje van de Antwerpse Kempen. Maar liefst 10 podia met niet alleen leuke hostings zoals Versuz, Regi & Friends, Radar Records, Homebase, Deep House Belgium en vele anderen, maar ook meer dan 250 artiesten uit alle populaire dance genres zoals Yves V, Lil' Kleine, JeBroer, Mark With a K, Murdock, Coone, Nico Morano en nog vele anderen.

"Sunrise Festival is uitgegroeid tot een volwaardig 3-daags festival met bijhorende 4-daagse festivalcamping waar beleving centraal zal staan door tal van leuke, extra animaties en verrassingen. Een heel weekend Sunrise inclusief 4 dagen camping kost slechts 75 euro, maar dat zal niet te merken zijn aan het festival, in tegendeel" , maakt het management van Sunrise zich sterk.

De organisatie wist een aantal nieuwe partners aan te trekken die sterk geloven in het potentieel van Sunrise Festival en hoopt dit jaar de kaap van 30.000 bezoekers te overschrijden.

Volledige line-up, website en tickets
Aftellen dus naar het laatste weekend van juni! Als het zover is dan rest er jou maar één ding te doen, en dat is zoals de slogan van Sunrise al jaren luidt: "Escape into Happiness!". Hoe makkelijk naar Sunrise te gaan, welke van jouw favoriete artiesten wanneer draaien en wat er nog allemaal te beleven zal zijn kan je ontdekken op de website: sunrisefestival.­be.
Ook jouw tickets koop je makkelijk en snel online of bij een aantal verkooppunten die je op de website kan terug vinden.

Sunrise Festival – "Escape into Happiness"